Armata Română face angajări! MApN recrutează candidați pentru aproape 1.700 de posturi

Armata Română face angajări! MApN recrutează candidați pentru aproape 1.700 de posturi
Publicat: 07/10/2022, 12:46

MApN recrutează candidați pentru ocuparea posturilor de soldați și gradați profesioniști.

Sunt disponibile aproape 1.700 de posturi, iar pentru a fi admiși, candidații trebuie să îndeplinească anumite condiții fizice și vor fi supuși și testelor psihologice.

Armata Română caută soldați

Sunt disponibile 1.695 de locuri în 31 de județe și în Capitală.

Se poate alege orice post, indiferent de județul de domiciliu, dar înscrierea se face numai în județul în care candidatul domiciliază, anunță MApN.

Din cele 1.695 de locuri anunțate, doar 921 sunt vacante, iar candidații au vârsta curpinsă între 18 și 45 de ani și doresc o slujbă sigură și bine plătită. Ei pot concura pentru un singur post.

Candidații mai au la dispoziție două săptămâni pentru depunerea dosarelor la centrele de recrutare din țară.

Selecția a început încă din 26 septembrie, iar ultima zi de înscriere este data de 24 octombrie.

Condiții pentru recrutare

Există anumite condiții pentru cei care doresc să fie admiși. Candidații trebuie să aibă cetățenie română cu domiciliul stabilit în țară și să fie majori.

De asemenea, viitorii soldați trebuie să fi absolvit cel puțin primii doi ani de studiu din învățământul secundar superior, să aibă permis de conducere valabil, catagoria B și C și, nu în ultimul rând să fie declarați admiși la probele de selecție, la examenul medical, scrie b1tv.ro.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase