Artista Simona Săndulescu s-a sinucis, aruncându-se în Lacul Morii din Capitală. Ea a lăsat un mesaj de adio pe Facebook, chiar de pe malul apei

Artista Simona Săndulescu s-a sinucis, aruncându-se în Lacul Morii din Capitală. Ea a lăsat un mesaj de adio pe Facebook, chiar de pe malul apei
Simona Săndulescu / FOTO - Facebook
Publicat: 06/08/2022, 16:04
Actualizat: 06/08/2022, 19:05

Artista Simona Săndulescu a fost găsit moartă, noaptea trecută, în Lacul Morii din București. Ea postat, la ora 01.29, un mesaj de adio pe Facebook, chiar în timp ce se afla pe malul apei.

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamagesc! Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine… Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite….Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!”, a scris femeia în postarea de pe Facebook.

Imediat, zeci de prieteni ai Simonei au început să comenteze la postare, în timp ce unii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, potrivit Antena 3.

Precizările Poliţiei despre acest caz

„La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri – scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă. Totodată, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

Simona Săndulescu –  scurtă biografie

Simona Săndulescu a fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune, activând ca activat ca organist în concertele Orchestrei Naționale Radio, Orchestrei de Camera Radio, Corului Academic Radio și Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”, potrivit site-ului societateamuzicala.ro.

Ca organist solist, ea a susținut recitaluri la Sala Radio, Catedrala Sfântul Iosif, Universitatea Națională de Muzică, Biserica Italiană, Biserica Franceză, dar și în țară.

A participat că organist în cadrul Festivalului „George Enescu” (ediția 2013) și în cadrul Festivalului RadiRo (ediția 2014). Activitatea sa este bogată și în domeniul muzicii de camera, susținând numeroase recitaluri camerale alături de artiști renumiți.

Simona Săndulescu este Doctor în Muzică din anul 2010 și a obținut acest titlu datorită elaborării tezei de doctorat cu titlul „Ilustrarea sintezei dintre vechi și nou în creația organistică românească din a două jumătate a secolului al XX-lea”.

Prin intermediul acestei teze, a adus la lumina creații organistice românești inedite și prea puțîn cunoscute ale unor compozitori români importanți: Sigismund Toduță (a realizat prima înregistrare a celor Șapte Corale de Crăciun), Alfred Mendelssohn, Myriam Marbé, Hans Peter Tűrk, Anatol Vieru (a realizat prima interpretare a „Elegiei” pentru saxofon și orgă), Carmen Petra-Basacopol, Șerban Nichifor, Ede Terenyi, Dan Dediu.

Dintre realizările sale ca organist este semnificativă contribuția sa la realizarea CD-ului „Oremus”, material ce conține lucrări valoroase de muzică sacră în interpretarea Corului Radio, dirijat de maestrul Dan Mihai Goia.

De-a lungul timpului,  Simona Săndulescu a realizat numeroase înregistrări în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. De asemenea, artista a fos organist și la Biserica Franceză „Sacré Coeur” din București.

Adina Anghelescu
Cunoscut jurnalist de investigatii, generatia presei anilor '90, prin condeiul căreia au trecut toate marile scandaluri ale ultimilor 30 de ani. Licențiat mai mult
Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
NASA a creat anvelopa indestructibilă, fără aer - VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Decizie finală în România. Legea intră în vigoare din 1 iunie. Ciolacu: Așa e corect
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?