Artistul Carlos Santana a anulat un turneu în Las Vegas după ce a fost operat de urgență la inimă: „O să iau o mică pauză”

Artistul Carlos Santana a anulat un turneu în Las Vegas după ce a fost operat de urgență la inimă: „O să iau o mică pauză”
FOTO - Caracter ilustrativ: Pixabay
Publicat: 02/12/2021, 20:40

Artistul Carlos Santana a anunţat că va anula un turneu în Las Vegas, din cauza unei intervenţii chirurgicale la inimă. Decizia a fost luată pentru a se recupera după operaţia urgentă, care a intervenit după un incident neprevăzut de sănătate. 

Santana a publicat miercuri seară o înregistrate video pe contul său de Twitter în care povesteşte ce s-a întâmplat, dar nu a oferit mai multe detalii legat de natura intervenţiei.

„Sâmbăta trecută, a avut loc un incident şi soţia mea a fost nevoită să mă ducă la spital, pentru că mi se întâmpla ceva în piept. Când am ajuns acolo, am aflat că trebuie să ne ocupăm de asta”, scrie Variety.

Carlos Santana a precizat că plănuieşte ca din ianuarie 2022 să revină la programul stabilit.

„O să iau o mică pauză pentru a mă asigura că mă realimentez şi odihnesc şi că îmi recuperez sănătatea, ca atunci când voi cânta pentru voi să o fac aşa cum sunt obişnuit şi să dau 150%”, a mai spus el.

Muzicianul în vârstă de 74 de ani avea programate mai multe concerte în Mandalay Bay Resort şi Casino până la finalul anului.

„Carlos este foarte bine şi nerăbdător să revină pe scenă curând”, a transmis Michael Vrionis, preşedinte al Universal Tone Management. „Regretă profund că acest «limitator de viteză» a necesitat anularea concertelor viitoare”.

Trupa Santana a lansat în luna octombrie al 26-lea album, „Blessings and Miracles”, produs de chitarist. Pe album este inclusă o colaborare cu Rob Thomas, reprezentând reunirea celor doi după 20 de ani de la lansarea piesei de succes „Smooth”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase