Atac de tip MAFIOT la Timișoara. Mașina directorului Piețelor, incendiată în fața locuinței sale. Ce s-a descoperit sub autoturism?

Atac de tip MAFIOT la Timișoara. Mașina directorului Piețelor, incendiată în fața locuinței sale. Ce s-a descoperit sub autoturism?
Sursa foto: Captură foto: pressalert.ro
Publicat: 06/12/2023, 11:28

Atac de tip mafiot petrecut noaptea trecută în Timișoara, unde mașina de serviciu a directorului general de la SC Piețe SA Timișoara, Mirel Pop, a fost incendiată în fața locuinței sale. La fața locului s-a descoperit un detaliu folosit adesea de grupările mafiote în timpul reglărilor de conturi.

La ora 2:58, un apel la 112 a semnalat că autoturismul de marcă Dacia Duster al directorului arde pe strada Basarabia. Echipele de pompieri au intervenit prompt, reușind să stingă focul care afectase masina în proporție de 95%. În timpul cercetărilor la fața locului, a fost descoperită o cârpă îmbibată cu motorină sub mașină, indicând o posibilă mână criminală.

„La data de 06.12.2023, în jurul orei 03:10, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Basarabia din Timișoara, a izbucnit un incendiu la un autovehicul parcat. În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor izbucnirii incendiului”, a transmis IPJ Timiş.

Posibilul motiv al răzbunării în stil mafiot

Directorul Mirel Pop a declarat pentru Pressalert.ro că incidentul ar putea fi legat de noile politici de implementare a regulamentului de organizare și funcționare la societatea Piețe SA. Aceste politici vizează înlăturarea samsarilor din piețe și impunerea plății taxelor în aceste locații. Pop a subliniat că aceste schimbări au generat presiuni și proteste din partea unor persoane, inclusiv fostul director și viceprimarul Cosmin Tabără.

Cu toate acestea, directorul Pop nu a făcut acuzații directe împotriva viceprimarului în legătură cu atacul. El a adăugat că de când a preluat conducerea societății, a fost supus unor presiuni constante, inclusiv proteste organizate pentru a contesta majorările taxelor. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili autorii și motivele exacte ale atacului.

„Eu spun că de când am preluat conducerea societăţii au fost numeroase presiuni şi chiar proteste. Pot să vă dau un exemplu concret, anul trecut, cu acel protest cu pieţarii din Piaţa de Gross. Au fost puse la cale, …dovezi clare, de fostul director Liviu Cocian şi viceprimarul Cosmin Tabără.

Prin care oamenii din pieţe au fost îndemnaţi să se revolte în ceea ce priveşte procentul de majorare a taxelor de închiriere a spaţiilor deţinute de societatea Pieţe.

Într-adevăr această majorare a fost impusă prin măsuri ale Curţii de Conturi, nu pentru că aşa am considerat eu. Iar pe plan local toate taxele au fost majorate cu rata inflaţiei. Atât preţul la energie termică, cât şi taxele şi impozitele. Deci au fost majorate cu rata inflaţiei, nu cu 20-25%, cum au spus ei…”, a declarat d.irectorul Mirel Pop.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Alphabet, compania care deține Google, depășește o capitalizare de 2.000 de miliarde de dolari