Au fost prinși „bombardierii” care au vandalizat mașinile scumpe din Alexandria! Cei 4 sunt din celebra comună Buzești și au snopit în bătaie un bărbat nevinovat cu bâtele!

Au fost prinși „bombardierii” care au vandalizat mașinile scumpe din Alexandria! Cei 4 sunt din celebra comună Buzești și au snopit în bătaie un bărbat nevinovat cu bâtele!
Foto: Facebook, Alexandria, Teleorman, Romania
Publicat: 03/03/2021, 12:48

Indivizii care zilele trecute au vandalizat mai multe mașini din Alexandria au fost prinși! Ei sunt din celebra localitate Buzești.

„Au fost prinși și reținuți cei care au terorizat Alexandria noaptea trecută, au distrus zeci de mașini și au bătut pe cine le-a ieșit în cale. Ar fi fost drogați. Sunt din Buzescu.

Zeci de cetățeni din Alexandria s-au trezit ieri dimineață cu mașinile distruse. Au fost vizate în special modelele scumpe sau de lux, dar nu au scăpat nici câteva mașini mai ieftine.

S-a întâmplat noaptea de 1 spre 2 martie, preponderent între 4 și 6 dimineață.

Un bărbat care se deplasa spre lucru la 6 dimineață a fost rupt cu bătaia chiar pe o stradă centrală din Alexandria, din senin

Un bărbat care se deplasa spre lucru la 6 dimineață a fost rupt cu bătaia chiar pe o stradă centrală din Alexandria, din senin.

Făptașii sunt 4 cetățeni de etnie neprecizată, din localitatea Buzescu. Cel mai tânăr are 19 ani, cel mai mare, 30”, se arată într-o postare a celor de la Alexandria, Teleroman, România.

Potrivit sursei citate, cei 4 bărbați s-au urcat într-un BMW seria 5, negru, și au pornit “la distracție”, din Buzescu.

„Înarmați cu bâte, răngi, telescopice și cuțite, au început să taie roțile tuturor mașinilor care li se păreau mai scumpe”

„Prima dată ar fi tăiat 3 cauciucuri în localitatea Mavrodin, însă s-au hotărât să “viziteze” Alexandria.

Înarmați cu bâte, răngi, telescopice și cuțite, au început să taie roțile tuturor mașinilor care li se păreau mai scumpe, atât în cartierele din Alexandria , cât și pe străzile centrale.Au pornit din zona ANL-urilor din cartierul PECO și au acționat în tot orașul.

Opreau mașina în dreptul autoturismelor scumpe, cărora fie le înțepau roțile cu cuțite, fie le rupeau oglinzile sau spărgeau farurile. Uneori acționau din mers, alteori se dădeau și jos, fără niciun fel de jenă”, arată sursa citată!

Mai mult, la ora 6 dimineața, cei patru au prins un bărbat care se îndrepta către locul de muncă, pe stradă București din Alexandria, și auu tăbărât cu bâtele pe acesta și l-au snopit în bătaie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase