Avertismentul medicului Monica Pop: „Cel mai mare număr de infectări este de la cei vaccinaţi. Fac forme uşoare, asimptomatice, şi transmit boala tuturor”

Avertismentul medicului Monica Pop: „Cel mai mare număr de infectări este de la cei vaccinaţi. Fac forme uşoare, asimptomatice, şi transmit boala tuturor”
Sursă Foto: Facebook/Monica Pop
Publicat: 14/09/2021, 00:29

Medicul oftalmolog Monica Pop a avertizat luni seară, la Antena 3, în contextul creșterii alarmante a numărului de infectări cu virusul SARS-Cov-2, că cele mai multe cazuri de COVID-19 provin de la cei vaccinaţi care fac forme ușoare, asimptomatice, şi transmit cu ușurință boala tuturor.

Când a fost întrebată ce rol mai are certificatul de vaccinare, mai ales că cei vaccinaţi se pot reinfecta şi pot transmite boala, medicul Monica Pop a precizat că „cei vaccinaţi care nu prezintă simptome sunt mai periculoși decât cei nevaccinați care stau acasă şi tratează boala”.

„Ştim foarte bine că vaccinarea folosește celui care este vaccinat pentru că dacă se infectează să facă o formă mai ușoară. Dar din păcate, vaccinații au devenit un pericol pentru că ei dacă fac boala, fac o formă ușoară de multe ori nu știu, nu au nicio simptomatologie și răspândesc peste tot în jur”, a spus ea.

„Cel mai mare număr de infectări este de la cei vaccinaţi”

„Eu cred că cel mai mare număr de infectări este de la vaccinați pentru că un nevaccinat dacă se îmbolnăvește stă acasă, că nu este nebun să iasă pe stradă, se duce la spital și face ceva împotriva bolii. Testul este singura posibilitate de a ști dacă cineva este bolnav sau nu. Foarte mulți care s-au vaccinat au făcut o formă de boală ușoară asimptomatică”, a precizat medicul oftalmolog.

„O profesoară vaccinată a infectat 9 elevi”

Monica Pop a oferit și câteva cazuti de infectări din partea unor persone vaccinate, fără intenție, dar fără să știe că sunt purtători ai virusului.

„Gândiți-vă la o nuntă unde sunt 400 de invitați sau 200, dacă vorbim de una mai modestă. Intră omul acolo vaccinat dar infectat și infectează pe toți. Știu cazul unei școli din București care a avut niște repetiții acum recent și o profesoară care era vaccinată și a intrat fără probleme a îmbolnăvit nouă elevi. Este o prostie să intre un vaccinat netestat. Se poate așa ceva și oamenii trebuie să înțeleagă pentru că este un joc, nu știu dacă este politic, dar este un joc pe care nu îl înțeleg. De ce, dacă știi foarte bine că vaccinații se pot infecta și pot transmite, de ce nu faci test?”, a spus medicul Monica Pop la Antena 3.

CITEȘTE ȘI:


Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase