Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri despre scandalul pe averea artistului: „Actele nu au intrat în posesia familiei”

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri despre scandalul pe averea artistului: „Actele nu au intrat în posesia familiei”
Sursa: Facebook Constantin Enceanu
Publicat: 11/12/2021, 09:53
Actualizat: 11/12/2021, 09:55

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, Carmen Obârșanu, a declarat, la Antena 3, că nu toate actele pe proprietățile artistului au ajuns în posesia rudelor.

„Se află în posesia familiei actul asupra casei de la țară. Este proprietatea defunctului și urmează să fie dezbătută succesiunea. Iar cu privire la celelalte acte, a început notarul să solicite de la autorități actele pentru fiecare bun în parte”, a spus avocata, la Antena 3.

Sora regretatului cântăreț susține că familia impresarului ar rămâne cu o mare parte din averea lui Petrică Mîțu Stoian, acestea fiind trecute pe firma lui Doru Gușman.

Casa de la țară, ar fi tot la familie, noi voiam să îi facem casă memorială. Am aflat ceva acum, nu știu exact dacă e real, vom vedea. Casa aceea ar fi și aceea jumătate-jumătate. Nu sunt sigură, dar se zice că nici casa de la Craiova și nici cea de la țară nu era a lui Petrică, totul ar fi fost pus pe firmă”, a declarat una dintre surorile artistului, la România TV.

Toate aceste afirmaţii au fost negate cu vehemenţă de impresarul regretatului artist.

„Este minciună 100%! Eu nu am nimic de moștenit de la el, eu ce am, am casa mea. El nu mi-a făcut niciun fel de act. Omul nu știa că moare. Nu este adevărat! Casa este pe numele lui. Bunurile care sunt pe firmă sunt acolo, se pot verifica, nu este problemă. Nu am pus stăpânire pe nimic”, a spus Doru Guşman, într-un interviu.

Interpretul de muzică populară din Mehedinţi Petrică Mîţu Stoian a murit pe 6 noiembrie, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, după ce a suferit un șoc septic. Medicii care l-au tratat la spital spun că acesta ar fi fost complet vaccinat anti-COVID, dar că a trecut prin boală și făcea o terapie de recuperare post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin.

Ulterior, Clina Nera a fost amendată cu 80.000 de lei de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin pentru nerespectarea obiectului de activitate înscris în autorizaţia sanitară de funcţionare, dar şi al protocoalelor şi procedurilor medicale. În plus, la momentul controlului, niciun medic sau asistent nu se afla în unitate.

Citește și:

EXCLUSIV | Barotrauma, cauza preliminară în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian, explicată de un specialist: „Există contraindicații ferme pentru oxigenul hiperbaric”

VIDEO| Dezvăluirile impresarului lui Petrică Mîțu Stoian, despre ultimele zile din viața cântărețului. Artistul a aflat că a avut COVID după un CT: ”I-au spus că pe plămânul drept are acel ”geam mat”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase