Bărbat din Piatra Neamț, pus la pâmânt și încătușat de polițiștii locali pentru că nu purta mască de protecție (VIDEO)

Publicat: 14/04/2021, 18:21
Actualizat: 14/04/2021, 18:28

Un bărbat din Piatra Neamț, surprins de un echipaj al Poliției Locale fără mască de protecție în spațiul public, a fost pus la pâmânt și încătușat de cei cinci agenți. Evenimentul a avut loc marți, în jurul orei 16:40.

Ulterior, acesta a fost condus la sediul Poliției Locale din Piatra Neamț, de unde, în urma identificării, a fost condus la Poliția Municipiului Piatra Neamț în vederea dispunerii de către organele de cercetare penală, a măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

Polițist din Constanța, amenințat cu moartea de un bărbat sancționat pentru că nu purta masca de protecție

Astăzi, un bărbat din Constanța a amenințat cu moartea un om al legii, după ce a fost amendat pentru că nu purta mască de protecție.

Conflictul dintre constănțean și polițiști a izbucnit în momentul în care individul a fost amendat pentru că nu purta masca de protecție, scrie Antena3.ro. După ce a fost sancționat, bărbatul a amenințat că va recurge la violență.

Bărbatul a fost amendat după ce s-a constatat că nu purta mască în sediul unei instituții publice.

Agent de pază, bătut de doi tineri care nu voiau să poarte mască de protecție

Un agent de pază de la un supermarket a fost bătut, la începutul acestei luni, de doi tineri cărora le atrăsese atenția să își pună măști de protecție dacă vor să intre în magazin. Agresorii nu au fost identificați, în acel moment.

Incidentul a avut loc la un supermarket din Prahova unde agentul de pază trebuia să se asigure că persoanele care intră în unitate trebuie să respecte măsurile de protecție și prevenție.

Astfel, când doi tineri au vrut să intre în supermarket, acesta le-a atras atenția că trebuie să poartă mască de protecție.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult