Polițist din Constanța, amenințat cu moartea de un bărbat sancționat pentru că nu purta masca de protecție

Polițist din Constanța, amenințat cu moartea de un bărbat sancționat pentru că nu purta masca de protecție
El este studentul care a convins CCR să desființeze purtatul măștii anti-COVID la exterior. Cum a început totul
Publicat: 14/04/2021, 10:39

Un bărbat din Constanța a amenințat cu moartea un om al legii, după ce a fost amendat pentru că nu purta mască de protecție.

Conflictul dintre constănțean și polițiști a izbucnit în momentul în care individul a fost amendat pentru că nu purta masca de protecție, scrie Antena3.ro.

După ce a fost sancționat, bărbatul a amenințat că va recurge la violență.

Bărbatul a fost amendat după ce s-a constatat că nu purta mască în sediul unei instituții publice.

La câteva zile distanță, individul a declarat, verbal și scris, că va ucide oameni, precum judecători, procurori, polițiști și dealeri de droguri.

Mai mult, bărbatul a declarat că fiul său ar consuma droguri și a cerut să fie arestat.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, în urma comportamentului agresiv.

Doi polițiști din Gorj, injurați și amenințati de un bărbat. Individul a fost prins conducând fără permis valabil

Un bărbat de 42 de ani din judeţul Gorj a fost prins de polițiști în timp ce conducea o mașină fără să deţină un permis valabil pe teritoriul României. Când a fost oprit de agenţi, individul a început să-i înjure și să-i amenințe pe oamenii legii.

„Te fac, îți rup picioarele!” Cum a ajuns un polițist să doneze 5.000 de lei, după ce a fost amenințat de un „bombardier”

Un polițist din Strehaia a avut curaj nu doar să oprească în trafic un „bombardier” al localității și să-i suspende permisul, ci, după ce acesta l-a amenințat, l-a dat și în judecată.

GÂNDUL LIVE. Un tânăr amenință cu tatăl polițist: „Știi cine sunt eu? Îți sparg telefonul!”

Probabil vă amintiți de tânăra din Constanța care a făcut scandal și țipa că mama ei este procuror. Nu este un caz singular. Povestea se regăsește, aproape la indigo, în celalalt colț al țării, la Arad. Un tânăr amenință că tatăl lui este polițist, după ce un scandal a pornit într-o parcare, iar o șoferiță l-a filmat. Acela este momentul în care tânărul izbucnește într-un șir de jigniri.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase