Bărbat legat cu bandă autoadezivă de un stâlp, în județul Vaslui. Cinci tineri l-au umilit și au filmat totul (VIDEO)

Publicat: 11/08/2021, 14:02

Un bărbat de 53 de ani a fost umilit de cinci tineri din comuna vasluiană Dimitrie Cantemir, ore în șir, după ce l-au legat cu bandă autoadezivă de un stâlp. Mai mult, aceștia au filmat momentul și l-au postat pe o rețea de socializare.

Aceștia au profitat de faptul că era băut și se distrau pe seama lui, în timp ce îl înjurau și batjocoreau pe bărbatul fără apărare, chiar dacă acesta îi ruga să îl lase în pace, relatează Antena 3, care citează publicația BZV.ro (Bună Ziua Vaslui). Unul dintre tineri vrea să îi introducă în gură cu forța o țigară, însă bărbatul se opune.

Polițiștii au precizat că sunt căutați protagoniștii acestor imagini, pentru a stabili concret ce s-a întâmplat, de fapt, acolo, iar autorii faptelor reprobabile să fie sancționați.

”În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii vasluieni a fost identificată persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 53 de ani din localitatea Plotonești, comuna Dimitrie Cantemir, județul Vaslui. Evenimentul s-ar fi produs în data de 9 august, în intervalul orar 21:00 – 22:00, în zona unui local de alimentație publică din localitate. Totodată au fost identificate persoanele care l-ar fi legat de un stâlp, un grup de 5 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, din aceeași localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs situația sesizată și dispunerea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, după apariția imaginilor în spațiul public.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase