Reacția Foodpanda după ce un livrator al companei a fost acuzat de agresiune sexuală: „Toleranța echipei față de acest tip de comportamente deviante ale livratorilor este zero”

Reacția Foodpanda după ce un livrator al companei a fost acuzat de agresiune sexuală: „Toleranța echipei față de acest tip de comportamente deviante ale livratorilor este zero
Publicat: 15/07/2021, 14:35
Actualizat: 15/07/2021, 19:56

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost reținut de polițiștii din Capitală, fiind suspectat că ar fi agresat sexual mai multe femei, pe stradă, în Sectorul 1.

UPDATE ora 14.30: Foodpanda a reacționat după ce unul dintre livratorii companiei este suspectat de agresiune sexuală. Compania a precizat că acesta nu mai avea colaborare pentru prestarea de servicii de livrare din luna noiembrie 2020.

„Toleranța foodpanda România față de acest tip de comportamente deviante ale livratorilor este zero, iar foodpanda face continuu demersuri împreună cu partenerii ce dețin flote de livratori pentru ca aceștia să selecteze cele mai potrivite persoane pentru un astfel de post ce implică interacțiunea directă cu clienții companiei. Din cercetările interne făcute în cadrul companiei, bărbatul în cauză nu mai colabora cu partenerii foodpanda pentru prestarea de servicii de livrare pentru companie, din luna noiembrie 2020. Mai mult, foodpanda va investiga această situație și va face demersurile necesare pentru a se proteja împotriva prejudiciului de imagine adus. Echipa noastră a fost și este în continuare la dispoziția autorităților pentru a soluționa cât mai rapid această situație neplăcută”, arată reprezentanții companiei, într-un comunicat de presă.

Cercetările au început în iulie, după ce trei tinere au reclamat la Secţia 1 de Poliție că, în timp ce erau pe stradă în Sectorul 1, au fost agresate sexual de către un bărbat care mergea pe o bicicletă, a anunțat joi Poliția Capitalei.

Una dintre persoanele agresate, o femeie în vârstă de 24 de ani, a reclamat la poliție că pe 8 iulie, în jurul orei 20.30, în timp ce era într-o stație de autobuz, a fost lovită în zonele intime de un bărbat pe bicicletă care livrează mâncare în numele unei companii.

O zi mai târziu, în jurul orei 22.30, o altă femeie, în vârstă de 23 de ani, a fost agresată în timp ce mergea pe un bulevard din Sectorul 1.

O altă femeie le-a spus polițiștilor că, pe 11 iulie, la ora 14.30, în timp era pe o stradă, a fost lovită cu palma de un bărbat pe bicicletă.

„În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate a fost identificat un tânăr de 25 de ani, bănuit de comiterea faptelor. În cursul zilei de 13 iulie a.c., bănuitul a fost depistat și condus la audieri, iar în urma audierilor și a probatoriului administrat, în sarcina acestuia s-a stabilit:

  •  joi, 8 iulie a.c., în jurul orei 20.30, în timp ce o tânără de 24 ani se afla pe o stradă din sectorul 1, în apropierea unei stații de autobuz, bărbatul, aflându-se pe bicicletă, ar fi lovit-o cu palma peste o zonă intimă, în mod intenționat și împotriva voinței sale. A doua zi, în jurul orei 22.30, în timp ce o altă tânără de 23 ani se deplasa pe un bulevard din același sector, bănuitul, aflându-se pe bicicletă, ar fi trecut pe lângă persoana vătămată și în mod intenționat și împotriva voinței sale, ar fi lovit-o în același mod.
  • la data de 11 iulie a.c., în jurul orei 14.30, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe o stradă din sectorul 1, bănuitul, aflându-se pe bicicletă, s-a apropiat de ea și în mod intenționat și împotriva voinței sale, ar fi lovit-o cu palma.”, arată Poliția Capitalei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior anchetatorii au decis ca acesta să fie cercetat sub control judiciar.

Cercetările sunt continuate de polițiști de la Secția 1, sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, pentru trei infractiuni de agresiune sexuală.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ești obligat să reduci viteza la trecerea de pietoni dacă NU e nimeni pe trecere?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
De ce l-a părăsit Simona Florescu pe Ion Dichiseanu: "Eu stiu foarte bine ce s-a...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Musculițele care zboară în jurul fructelor nu sunt muște de fructe. Cum să scăpăm de...