Bătaie pe pui, în Brăila. Produsul era la ofertă, într-un supermarket

Bătaie pe pui, în Brăila. Produsul era la ofertă, într-un supermarket
Publicat: 03/07/2021, 16:50

Clienții unui supermarket din Brăila s-au îmbrâncit și înghesuit să cumpere pui. Mai mulți oameni s-au bătut pentru un pui, într-un supermarket Kaufland din Brăila. O ofertă tentantă la un supermarket din Brăila a iscat aglomerație și scandal.

O promoție la un hypermaket din Brăila i-a făcut pe mulți să se calce în picioare. Și-au dat coate și s-au îmbrâncit pentru a prinde oferta. Zeci de oameni au dat năvală la propriu pentru a cumpăra puiul care era la preț redus.

Clienții s-au îmbrâncit pentru a prinde ultima bucată de pui la rotisor, care costa numai 5.70 lei pentru un kilogram.

În momentul în care au constatat, însă, că oferta este limitată, oamenii au renunțat la bunul simț și astfel s-a iscat o luptă a primului venit, primul servit.

Imaginile au fost surprinse  și postate pe Facebook.

Taximetrist din Oradea, bătut de un client pentru că i-a oferit cursa gratis

 Un taximetrist din Oradea s-a ales cu un pumn în față, anul trecut.

Agresorul, un tânăr de 23 de ani, a fost prins rapid de jandarmi, nu departe de locul în care a fost protagonistul scenelor violente.

Individul fusese luat, împreună cu prietena lui, de taximetrist, şi dus la destinaţie, unde n-a avut bani să plătească.

I-a spus şoferului să aştepte câteva momente, până se întorc cu banii, iar acesta le-a oferit cursa cadou, cum nu avea timp de aşteptat.

Tânărul s-a simţit însă ofensat şi şi-a ieşit din minţi. A lovit mai întâi portiera maşinii cu piciorul, iar când a văzut că şoferul cere ajutor prin staţie l-a lovit cu pumnul în faţă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase