Bătrâna din Constanța, care a sunat la 112 să spună că moare de frig în casă, și-a spus povestea. A rămas singură, după ce i-au murit soțul, fiul, sora și fratele

Bătrâna din Constanța, care a sunat la 112 să spună că moare de frig în casă, și-a spus povestea. A rămas singură, după ce i-au murit soțul, fiul, sora și fratele
FOTO - Captură video: Antena 3
Publicat: 30/01/2023, 22:54
Actualizat: 30/01/2023, 22:59

Bătrâna de 83 de ani din Constanța, care a sunat la 112 să spună că moare de frig și singurătate, și-a spus povestea în fața jurnaliștilor. „Nu știam unde să cer ajutor”, a spus femeia, cu ochii în lacrimi, care și-a pierdut soțul, fiul, fratele și sora.

Femeia din Constanţa este văduvă, iar în urmă cu 10 ani, i-a murit și fiul. De atunci, trăiește singură și se descurcă foarte greu cu pensia.

Locuința bătrânei nu este racordată la sistemul de încălzire, așa că a apelat la un radiator, pe care îl folosește rar, de teama facturilor mari, astfel că în casă este frig aproape ca afară.

„Căldură nu mai am de mulți ani, dar nu am avut nevoie pentru că am rezistat, de anul ăsta, nu mai pot să rezist. M-am simțit disperată și nu știam unde să cer ajutor, aici nu am vecini, nu am pe nimeni. Am sunat la 112 să vină să mă ajute pentru că mor de frig în casă”, a spus bătrâna din Constanţa, pentru Antena 3.

În urmă cu câteva zile, femeia a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că va muri singură în casă de frig şi de singurătate.

Apelul ei a fost redirecţionat către Poliţia Locală Constanţa, iar la ea a ajuns un poliţist local cunoscut pentru numeroasele acte de caritate pe care le-a făcut în comunitatea din Constanţa, potrivit sursei citate.

„Este greu de înțeles și acceptat… dar se întâmplă în zilele noastre și în țara noastră! Această măiță a sunat la 112 că moare de frig și singurătate în casă… nu mai are pe nimeni… i-au murit băiatul, soțul, fratele și sora… singură pe lume la 83 de ani! Sunt împreună cu colegii aproape în fiecare zi lângă acest SUFLET lăsat pe pământ de bunul Dumnezeu”, a scris poliţistul local, într-o postare pe Facebook.

Poliţistul, împreună cu alți colegi, i-au cumpărat bătrânei o butelie şi mâncare. De asemenea, poliţiştii locali au strâns bani ca să îi plătească femeii facturile la curent pentru următoarele luni.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase