Bear Grylls a vrut să-i ofere o ciocolată lui Zelenski la Kiev. Forțele de securitate au intervenit imediat! „Bine, mușc eu primul…”

Bear Grylls a vrut să-i ofere o ciocolată lui Zelenski la Kiev. Forțele de securitate au intervenit imediat! „Bine, mușc eu primul...”
Sursa foto: Captură YTB
Publicat: 27/03/2023, 13:42

Celebrul aventurier Bear Grylls a avut parte de un moment mai puțin obișnuit, în timpul vizitei în Ucraina, unde l-a întâlnit pe președintele Volodimir Zelenski.

Bear Grylls a vorbit despre momentul în care a încercat să-i dea un baton de ciocolată lui Volodimir Zelenski și a fost „mustrat” de forțele de securitate ale liderului de la Kiev.

Expertul în supraviețuire, în vârstă de 48 de ani, a mers în Ucraina pentru a se vedea cu Zelenski (45 de ani) și i-a luat un interviu pe străzile din Kiev.

Bear Grylls a vrut să-i ofere lui Zelenski o ciocolată, dar bodyguarzii au intervenit de teamă ca nu cumva starul să-l otrăvească pe președinte, scrie mirror.co.uk.

„Am înțeles”, a spus Grylls. „În mod normal, când am făcut asta cu alți lideri ai lumii, viața de aventurier face jumătate din „muncă” pentru mine, sparge „gheața”.

„Cu Barack Obama”, a intervenit moderatoarea emisiunii unde era prezent Grylls. „Ai găsit somon mâncat pe jumătate de urs”. Într-un interviu anterior cu Radio Times, Bear Grylls a explicat cum a reușit să evite suspiciunile, când i-a oferit o gustare dulce președintelui Zelenski.

„Când i-am oferit batonul lui Zelenski, unul dintre oamenii lui a intervenit și i-a zis că nu ar trebui să mănânce”, a spus Grylls.

„Nimeni nu refuză un Dairy Milk”

„Am zis: „Bine, mușc eu primul, ca să demonstrez că nu este otrăvit”, și am râs toți. I-am dat și omului de la securitate, deoarece toți vor niște Dairy Milk, nu-i așa?”

Grylls a vorbit cu Zelenski despre familie: „Mi-a zis: „Ca toată Ucraina, am pus totul în așteptare, viață, familie, ambiții, muncă, viitorul, visuri. Totul pentru un singur scop, să apărăm țara”. E o putere în spatele afirmației și a fost foarte limpede. „Fac tot ce face fiecare din jur, las totul deoparte, ne apărăm pământul natal”.

Când Grylls s-a întâlnit cu Zelenski, cele două personalități au publicat mai multe fotografii online, cu descrierea: „Săptămâna aceasta am avut privilegiul de a călători la Kiev și de a petrece timp cu președintele Zelenski. A fost o experiență unică pentru mine. Vă mulțumesc pentru ospitalitate. Rămâneți puternici!”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niculina Stoican și Olguța Berbec se dușmănesc de moarte, iar acum s-a ajuns la alt...
Imagini exclusive. Gestul fiului lui Ion Țiriac arată cum merge, de fapt, relația cu Sorana...
Cum arată turnul rezidențial pe care îl va construi în Dubai un producător de mașini...
Dana Săvuică: Menopauza nu înseamnă că nu mai suntem femei. Interviu exclusiv
Viitura i-a luat maşina nouă, pentru care de abia făcuse credit pe patru ani. "E...
Manchester City s-a calificat în finala Champions League. Finala va avea loc pe 10 iunie,...
O Dacia Duster pregătită pentru off-road se vinde pe Autovit
Calendar ortodox 31 mai 2023. Ce sărbătoare este miercuri?
Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la închisoare pentru 30 de ani
BANCUL ZILEI. Bulă: Ospătar, ăsta e cotlet de miel sau de porc?
Kilogramele au învins-o pe Oana Sîrbu, fosta iubită a lui Robert Turcescu! Cum arată acum...
Inima OCEANULUI a fost GĂSITĂ! Cui a aparținut COLERIUL de pe TITANIC?
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Veste ŞOC despre RICĂ RĂDUCANU! Anunţ cumplit despre legenda Generaţiei de Aur
Cum a murit actorul şi regizorul Dan Michael Schlanger. Drumul care i-a fost fatal
Medicii au rămas ȘOCAȚI! Ce au găsit în corpul lui Luis Lazarus, după ce i-au...
Cât te costa sa închirezi un șezlong în mini vacanța de Rusalii. La malul mării...