Black Friday 2022 | Idei de amenajare a locuinței. Reduceri de neratat la Deltastudio

Black Friday 2022 | Idei de amenajare a locuinței. Reduceri de neratat la Deltastudio
Publicat: 10/11/2022, 12:12

Black Friday (11 noiembrie) vine în acest an cu reduceri de neratat la Delta Studio, unul dintre cele mai interesante magazine de mobilă și amenajări interioare din România. Doar de Black Friday te poți bucura de un discount de 20% la produsele de mobilier pe comandă! 

Și atunci când ai produse de calitate superioară la o asemenea ofertă, să îți (re)amenajezi locuința este tot ceea ce trebuie să faci cu acest prilej.

Idei de amenajare a locuinței – cum să îți transformi casa într-un loc de vis

Casa ta este locul în care te relaxezi, în care trebuie să te simți ”ca acasă”, iar piesele de mobilier joacă un rol important în amenajarea acesteia în locul de ideal pentru tine. Iar perioada de Black Friday este momentul ideal să îți transformi locuința în casa visurilor tale.

Idei de amenajare a livingului 

Livingul este camera în care petreci cel mai mult timp, așadar acesta trebuie să fie aranjat exact cum îți dorești. Canapeaua este piesa centrală de mobilier a acestuia, astfel că trebuie să alegi una confortabilă, de cea mai bună calitate. Poți opta pentru un colțar din catifea colorată, care va da un plus de culoare camerei tale de zi. Însă, dacă ești o fire mai conservatoare, alege o canapea în stilul clasic, din stofă de culoarea untului sau chiar în nuanțe mai închise de maro.

Canapeaua din living trebuie să fie suficient de mare astfel încât toți membrii familiei să poată stă comod, dar fără a deveni un obstacol. Trebuie să fie suficient de confortabilă încât timpul petrecut în ea să treacă pe nesimțite, dar suficient de stabilă încât să nu se deformeze o bună perioadă de timp.

Această piesă de mobilier poate fi chiar elementul de la care pornește amenajarea livingului și în jurul căreia se construiește unul dintre cele mai importante spații din casă.

Oferta canapelelor de living de la Delta Studio abundă în produse deosebite. Caracterizată de varietate, diversitate, calitate și aliniere la trendurile internaționale, aceasta a reușit întotdeauna să impresioneze publicul Delta Studio, dar și designerii. Descoperă și tu lumea canapelelor Delta Studio, în care branduri precum Formmat, Șamoa, Ditre, Arketipo și Bonaldo își etalează creativitatea și inovația.

Dacă ești dispus să schimbi mai multe lucruri în  casa ta, mai ales că există reduceri de Black Friday, poți opta pentru un parchet nou, care va schimba radical aspectul linvingului tău.  Nu uita de obiectele decorative, poți adăuga perne colorate, un covor cu un model pe care îl iubești sau chiar draperii asortate cu nuanța canapelei.

Chiar dacă vei avea ceva de lucru cu amenajarea livingului, rezultatul te va uimi, cu siguranță!

Idei de amenajare a dormitorului

Dacă ai amenajat livingul după ultimele tendințe, și dormitorul ar trebui aranjat într-un stil modern, care să te facă să te relaxezi și să te odihnești așa cum o faci atunci când pleci în concediu și dormi într-un hotel sau o pensiune de lux. Așadar, dacă dispui de un buget rezonabil, este momentul să te bucuri de reducerile de Black Friday și îți schimbi întreaga mobilă din dormitor.

Calitatea somnului este esențială, așa că ține cont de duritatea saltelei pe care vrei să ți-o achiziționezi. Medicii recomandă să alegi o saltea tare dacă ai probleme la coloană, însă, saltelele moi pot fi mai confortabile pentru cei care nu au probleme cu spatele și dorm pe o parte.

Patul este mobila esențială a dormitorului, așadar alege un model care ți se potrivește. Poți alege un cadru metalic, de lemn sau, de ce nu, unul cu o tăblie mare de piele.

Covorul este important în dormitor, nimeni nu vrea să coboare dimineața din pat și să calce pe parchetul rece. Așadar, alege un covor moale, care să se simtă plăcut la atingere, dintr-un material de calitate superioară. Pentru un plus de culoare, alege unul într-o nuanță veselă: orange, turcoaz, violet sau verde, depinde de preferințele tale cromatice.

Mai poți adăuga câteva obiecte decorative (o lampă, o vază cu flori, câteva perne colorate pe pat) și dormitorul tău va arăta senzațional!

Idei de amenajare a bucătăriei

Bucătăria este unul dintre cele mai utilizate locuri din casă, așadare este păcat să nu profiți de reducerile de Black Friday de la Delta Studio pentru a o reamenaja.

Ai nevoie de un plan bine pus la punct, pentru că locul în care pregătești cine delicioase pentru familie trebuie să fie exact pe gustul tău. Dacă te hotărăști să înlocuiești mobila de bucătărie, alege una care să îmbine perfect funcționalitatea cu designul deosebit, pe gustul tău.

Oferta de mobilier de bucătărie Delta Studio cuprinde produse realizate din lemn masiv și MDF produse în România, la fabrica proprie din Piatra Neamț, sub brandul Formmat, dar și mobilier în stil și spirit italienesc, realizate cu măiestrie de renumitul producator Cucinesse.
Colecțiile se remarcă prin calitate și versatilitate, integrându-se astfel în orice stil de amenajare. Liniile geometrice drepte sau curbe, îmbinările de texturi mate și lucioase și formele tipic clasice sau moderne – fiecare dintre aceste aspecte are capacitatea de a transforma complet spațiul. Vrei un mobilier 100% personalizat conform nevoilor tale practice și dorințelor tale estetice? La Delta Studio customizăm mobilierul ales de tine, conform schițelor, dimensiunilor și indicațiilor oferite de tine.

Așadar, îți poți alege bucătăria pe care ți-o dorești, iar pentru un plus de confort, (în funcție de spațiul pe care îl ai, firește) poți amplasa un fotoliu de tip balansoar (poate chiar lângă fereastră), unde îți poți bea cafeaua în liniște, poate chiar alături de o carte bună. Cu spătar drept sau rotund, cu șezut jos sau înalt, la Delta Studio există câte un model pentru fiecare preferință și pentru fiecare tip de amenajare.

Așadar, nu rata ofertele de nerefuzat de Black Friday de la Delta Studio, alege mobila perfectă pentru casa și bucură-te de o locuință exact așa cu ai visat!

Elena Popescu
Elena Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență, atunci când și-a descoperit pasiunea pentru scriitură. Primul job a fost la numai 21 de mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Ce pește e indicat în ziua de Florii. Recomandare pentru cei care au postit
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?