Bob Odenkirk, dus de urgență la spital. Actorul din „Better Call Saul” și „Breaking Bad” a leșinat la filmări

Bob Odenkirk, dus de urgență la spital. Actorul din „Better Call Saul” și „Breaking Bad” a leșinat la filmări
Bob Odenkirk, dus de urgență la spital. Actorul din „Better Call Saul” și „Breaking Bad” a leșinat la filmări / Foto: Captură YouTube.com
Publicat: 28/07/2021, 06:59
Actualizat: 28/07/2021, 07:00

Celebrul actor Bob Odenkirk din serialele „Better Call Saul” și „Breaking Bad” a ajuns la spital, după ce s-a prăbușit, în stare de inconștiență, pe platoul de filmare.

Actorul în vârstă de 58 de ani primește îngrijiri medicale, după ce a leșinat la filmări, în timp ce se afla în studiourile Sony din Los Angeles, scrie thesun.co.uk.

Bob a primit imediat ajutor de specialitate și a fost dus la spital.

Bob, „Saul Goodman” din „Breaking Bad” și „Better Call Saul”

Forțele de ordine au primit apelul de urgență în jurul orei locale 11:34 AM. Actorul Bob Odenkirk este cunoscut pentru rolul avocatului Saul Goodman din serialul de succes „Breaking Bad”, difuzat de AMC între anii 2008-2013.

Bob a jucat apoi într-un serial spinoff, „Better Call Saul”, a cărui premieră a avut loc în 2015.

„Better Call Saul” a înregistrat un succes asemănător și actorul lucrează acum la al șaselea și ultimul sezon.

Urări de sănătate pentru Bob

Bob Odenkirk este cunoscut însă și din filme consacrate, precum „Nebraska”, „Fargo”, „The Post”, „Incredibiles 2”, „Little Women” și recentul „Nobody”.

Fanii îi transmit urări de sănătate actorului. „Dumnezeule, trimiteți îngerii către Bob Odenkirk! Ține-l în siguranță pe al nostru Saul Goodman!”, scrie un fan al actorului.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase