Accident la Circul din București. Ultimele vești despre starea acrobatului care a căzut în cap la Circul Metropolitan (SURSE)

Accident la Circul din București. Ultimele vești despre starea acrobatului care a căzut în cap la Circul Metropolitan (SURSE)
BREAKING. Accident la Circul din Bucuresti. Un acrobat a căzut în cap de la 7 metri Sursă foto: caracter ilustrativ/Circul Metropolitan București
Publicat: 06/02/2021, 15:03
Actualizat: 06/02/2021, 15:03

Potrivit ultimelor informații obținute de GÂNDUL.RO, acrobatul care a căzut de la 7 metri în timpul antrenamentului la „Roata Morții” de la Circul Metropolitan din Capitală este în continuare intubat, în comă post-traumatică și urmează a fi supus unor operații, acesta prezentând și o fractură de membru inferior.

În ceea ce privește accidentul, fiind etichetat drept accident la locul de muncă, s-a deschis o anchetă în rem care vizează, printre altele, neglijența în serviciu, întrucât lonja acrobatului nu era dotată și cu instrumentul de blocare în caz de cădere în gol.

Unele dintre probleme foarte importante pentru elucidarea accidentului ar fi chiar filmarea antrenamentului de către iubita acrobatului. Sursele GÂNDUL.RO menționează că ar fi vorba de o filmare care are 15-16 minute, unde ar apărea inclusiv sosirea echipei de la SMURD în arena circului, pentru a-i acordat primul ajutor.

Știrea inițială. Un acrobat de la Circul din București este în stare gravă, după ce a căzut în cap, de la 7 metri înălțime, în timp ce se antrena la așa-numita „Roata Morții”. Potrivit surselor GÂNDUL.RO este vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani, angajat al Circului, care a suferit un traumatism cranio-celebral.

Acrobat din București, în comă

În prezent, acesta a fost preluat de SMURD și transportat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, în stare foarte gravă, intubat.

Potrivit primelor informații acesta și-ar fi fracturat coloana cervicală, după ce a căzut de la 7 metri, în timpul antrenamentului filmat chiar de iubita lui, angajată și ea a Circului Metropolitan.

Primăria Capitalei vrea să transforme Circul Metropolitan în centru de vaccinare

Consiliul General al Municipiului București dezbate în şedinţa de vineri un proiect prin care clădirea Circului Metropolitan Bucureşti  să fie transformată într-un centru de vaccinare împotriva COVID.

Proiectul prevede schimbarea temporară a destinaţiei clădiri şi transmiterea dreptului de administrare de la Circul Metropolitan Bucureşti către Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), în scopul organizării a două centre de vaccinare.

„În acest spaţiu, aflat în administrarea Circului Metropolitan Bucureşti, urmează a fi amenajate două centre de vaccinare cu un total de 14 puncte de vaccinare”, prevede referatul de aprobare, potrivit Agerpres.

Schimbarea destinației, pe o perioadă de un an

Schimbarea temporară a destinaţiei şi transmiterea dreptului de administrare se aprobă pentru o perioadă de un an. Cheltuielile cu utilităţile rămân în sarcina Circului Metropolitan.

Sursa citată  mai arată că spaţiul destinat fiecărui centru de vaccinare va include: punct de recepţie, punct de triaj medical, puncte de vaccinare, punct de supraveghere postvaccinare. Fiecare centru va avea un medic coordonator şi va fi organizat respectând un circuit într-un singur sens.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce spunea Vali Vijelie despre posibilitatea de a-și înșela soția: „Ochii văd, inima cere!”. Dezvăluirile...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Antarctica este împânzită cu vulcani, dar ar putea oare să erupă?