Bugetul de stat. Astăzi continuă dezbaterile în plenul reunit al Parlamentului. Se așteaptă votul final!

Bugetul de stat. Astăzi continuă dezbaterile în plenul reunit al Parlamentului. Se așteaptă votul final!
Bugetul de stat. Astăzi continuă dezbaterile în plenul reunit al Parlamentului. Se așteaptă votul final!
Publicat: 02/03/2021, 08:54

Plenul reunit al Parlamentului reia, marți, dezbaterile pe marginea proiectului Legii bugetului de stat pe 2021.

Dezbaterile au fost întrerupte, în noaptea de luni spre marți, la ora 2.00, după ce timp de câteva ore au fost prezentate și supuse votului amendamentele formulate la bugetul Ministerului Dezvoltării, scrie g4media.ro.

Pentru acest buget au fost formulate cele mai multe amendamente, peste 2.000, foarte multe fiind susținute în plen.

Marți, plenul Legislativului continuă dezbaterile pe anexele proiectului Legii bugetului de stat și pe proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul acesta.

Proiectele, supuse votului final al Parlamentului

La finalul dezbaterilor, cele două proiecte vor fi supuse VOTULUI FINAL al Parlamentului.

Luni seara, senatorii și deputații au votat pe articole proiectul Legii bugetului pe 2021. Nu a fost acceptat niciun amendament la cele 57 de articole ale proiectului de lege, care au fost aprobate în forma Guvernului.

Cîțu: „O să mă bat pentru o viață mai bună pentru toți românii”

Premierul Florin Cîțu i-a ironizat pe parlamentarii PSD în timpul dezbaterilor de luni, invitându-i să ia notițe. Pe de altă parte, acesta consideră bugetul „o mare realizare”.

„Stimaţi colegi ai coaliţiei, colegi din PNL, fără modestie, vă spun că acest buget este cea mai importantă realizare de când am început această guvernare. (…) Este primul buget al acestui mandat de patru ani al acestei guvernări de centru-dreapta şi o să mă asigur, alături de colegii mei, că o să fie o guvernare de succes şi o să mă bat, în primul rând, pentru o viaţă mai bună pentru toţi românii. O să reuşim doar dacă rămânem uniţi şi ne concentrăm exact pe acele de obiective care ne-au adus împreună – reformă şi investiţii”, a transmis prim-ministrul.

Robert Negoiță, mesaj dur pentru Dan Barna: „Cum să fiți atât de ticălos? Iată un Robin Hood plecat de acasă!”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, îl critică dur pe vicepremierul Dan Barna, pe care îl acuză că a schimbat Legea Bugetului „noaptea ca hoții” și taie banii Sectorului 3, pentru a-i aduce la Sectorul 1, condus de Clotilde Armand.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase