Călin Geambașu, dezvăluiri uimitoare la zece ani de la moartea Mălinei Olinescu: Mama ei a făcut cel mai grav lucru cu putință

Călin Geambașu, dezvăluiri uimitoare la zece ani de la moartea Mălinei Olinescu: Mama ei a făcut cel mai grav lucru cu putință
Publicat: 19/12/2021, 12:40
Actualizat: 19/12/2021, 13:31

Călin Geambașu este de părere că moartea Mălinei Olinescu a fost mușamalizată și susține că, în toți cei 10 ani de la decesul artistei, mama ei, Doina Spătaru, nu a făcut public rezultatul INML, realizat în urma autopsiei.

Artistul spune că Mălina Olinescu nu s-a sinucis, ci totul a fost un accident. Ea ar fi confundat patul cu balconul, iar teoria este confirmată de faptul că ea și-a lăsat papucii la marginea balconului.

De altfel, raportul INML nu neagă această ipoteză. De aceea, Călin Geambașu afirmă ca mama artistei, Doina Spătaru, ar trebui să facă public documentul medical, pentru ca memoria artistei să nu fie etichetată cu o sinucidere.

Geambașu susține că Mălina nu arăta a persoană care dorește să își ia viața și că ea abia își terminase de renovat apartamentul.

„Vă trimit imagini cu Mălina cu doar o lună înainte de deces, imagini rare, cântând în emisiunea lui Dan Bittman, DANUTZ SRL. Ăsta era tonusul Mălinei cu doar o lună înainte de momentul fatidic. Tot ce ține de adevăr, pe unii îi deranjează foarte tare, de parcă adevărul ar fi un lucru rău. Mălina tocmai își terminase de renovat integral apartamentul, cu puține zile înainte de deces. Nimic nu anunța „moartea”, ci existau doar planuri de viitor, de viață. Eram fix între concertele din decembrie, iar cu numai câteva luni înainte filmasem vreo 80 de videoclipuri ce sunt și astăzi pe YouTube și se vede data încărcării lor. Păstrarea amintirii corecte a Mălinei o interesează mai puțin decât disculparea prin tăinuire”, consideră Călin.

Doina Spătaru, acuzată ascunde aspecte ce o inculpă pentru neglijență morală și chiar acționară

„În realitate, nici până azi nu există o certitudine a celor întâmplate, în afară de raportul INML. Doina tăinuiește în mod deliberat aspectele ce o inculpă pentru neglijență morală și chiar acționară. Raportul INML este un act cu valoare concretă finală, elberat în urma anchetei demarate de Poliție. Noi toți am ‘sinucis-o’ pe Mălina, prin păreri inițiale greșite, sub imperiul șocului momentului, fiindcă efectiv așa s-au trezit unii să lanseze ipoteze vremelnice înainte să ajungem noi acolo, prietenii, familia. Noi și Doina am ajuns după vreo două ore, când deja cei prezenți lansaseră aceste zvonuri cu valoare de certitudine. Le-am preluat și noi, crezând că cineva a văzut ceva clar. Ni s-au livrat idei panicarde și ni s-au pus întrebări ‘la sigur’. În realitate, nici până azi nu există o certitudine a celor întâmplate, în afară de raportul INML care ne-a spus lucruri precise abia după câteva luni. Acel raport o inculpă moral pe Doina, cea care pozează în „mama suferindă”. Ca părinte, ca mamă, primul lucru ar fi fost să îmi iau responsabilitatea pe umeri și să clarific măcar ce poate fi clarificat, în urma unei expertize precise. Păstrarea amintirii corecte a Mălinei o interesează mai puțin decât disculparea prin tăinuire”, mai adaugă Călin Geambașu.

Artistul mai spune și că Doina Spătaru nu s-a lăudat cu performanțele artistice ale fiicei sale.  „În 1996, la concert Sala Polivalenta – Școala Vedetelor, primea Discul de Aur pentru albumul lansat Doina „cam uita”. Mălina a lansat doar cu Școala Vedetelor câteva albume (plus zeci de emisiuni, premii și concerte mari), iar in 1997, Mălina si-a lansat si album personal. Tot în 1997, la Cerbul de Aur, Mălina a concurat pe aceeași scenă cu Christina Aguilera și paradoxal, a câștigat Mălina (juriul era internațional). Nu prea am auzit-o pe Doina să povestească amplu despre așa rezultate ale fiicei sale. Voi?  În pofida tuturor bucuriilor și greutăților vieții pe care le ducem cu toții, asa arăta Mălina, cu doar câteva luni înainte de tragedie; tocmai filmasem aprox. 80 de videoclipuri ce există pe YouTube încă din acel 2011, o performanță încă neegalată de altcineva ca nivel de anduranță (nu e o părere, sunt fapte concrete, datate). De ce Doina ascunde aceste performanțe splendide ale Mălinei?”, încheie Călin Geambașu tirada de comentarii pe baza acestui subiect.

Mălina Olinescu a murit în decembrie 2011

Mălina Olinescu a murit în decembrie 2011, după ce a căzut de la etajul șase al blocului unde locuia, în apropiere de Gara de Nord, din București.

Ea a debutat la „Școala Vedetelor”. A reprezentat România, în 1998, la Eurovision, cu piesa „Mi-e dor de tine”, și s-a clasat pe locul 22.

Tatăl ei, Boris Olinescu a murit, cu 30 de ani înainte de moartea artistei, în aceleași împrejurări.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Răsturnare de situaţie! Uluitor: ce le spune ministrul australian, care "l-a executat" pe Novak Djokovic,...
BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit din cauza Anei Baniciu?! Când s-a întâmplat și...
Laurențiu Reghecampf, reacție devastatoare după ce iubita lui a fost atacată mârșav! Mesaj dur pentru...
Dieta anti-depresie. Alimente care stimulează producția naturală de serotonină
Efectele dramatice ale expulzării lui Novak Djokovic asupra turneului de la Australian Open!
Reacţia lui Djokovic după ce a aflat că va fi expulzat din Australia: „Sunt extrem...
DUSTER-UL care lasă pe toată lumea cu gura căscată!
BANCUL ZILEI | Bărbat sedus în lift de o tipă voluptoasă: “Fă-mă să mă simt...
George Simion a luat cu asalt primăria din Timișoara: „Fritz, parașutat din Germania, ocupă ilegal...
BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit din cauza Anei Baniciu?! Când s-a întâmplat și...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
PERCHEZIȚII! INDIVID PRINS în FLAGRANT punând în circulație EURO FALȘI. VIDEO
Ţara devenită paradis pentru pensionare. O „mamaie” a avut 15 iubiţi tineri în 7 ani:...
Anunț ȘOC: Cine i-a ucis, de fapt, pe cei doi studenți de la Iași? Răsturnare...
SE DAU BANI! Anunțul momentului pentru cei care stau la bloc. Decizia luată de Guvern
Anamaria Prodan, reacție după ce Reghecampf a publicat poza cu fiul său. Istoria se repetă
Este oficial: Toţi românii pot primi o zi liberă suplimentară de la angajator. Ce trebuie...
Ce înseamnă acest simbol pe care îl vedem tot mai des pe maşini. Aproape nimeni...