Campanie de promovare a vaccinării anti-COVID 19. Mai mulți miniștri au ales să vorbească despre avantajele imunizării (VIDEO)

Campanie de promovare a vaccinării anti-COVID 19. Mai mulți miniștri au ales să vorbească despre avantajele imunizării (VIDEO)
Publicat: 28/05/2021, 19:25
Actualizat: 28/05/2021, 19:35

Guvernul a lansat o nouă campanie de promovare a vaccinării anti-COVID ( „Ce conține vaccinul”), iar mai mulți miniștri au ales să vorbească despre avantajele imunizării.

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak

„Eu am ales să trăiesc liber, să traiesc sănătos. Să pot să merg la competiții sportive, să pot să fac sport, să intru pe stadion, la teatru, în galerii de artă, și să mă bucur de aceste priveliști frumoase și să mă simt într-adevăr ceea ce sunt, om liber.

Vă recomand să va vaccinați și voi. Numai astfel puteți trăi și voi liber. Mult succes!”- a transmis ministrul Eduard Novak.

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu

„Vaccinul conține, pentru noi diplomații, multe lecții învățate. Despre importanța solidarității, nu doar între oameni, ci și între state. Despre importanța eforturilor comune și a multilateralismului eficient pentru a depăși o criză fără precedent. Despre cum să ne adaptăm și să fim mai rezilienți. Ca societate, ca stat, ca organizații internaționale din care facem parte, spre beneficiul direct al cetățenilor.

Mecanismele europene și statutul de stat membru al Uniunii au făcut posibil accesul României la vaccinuri, pentru ca un număr cât mai mare de români să fie imunizați și protejați în fața acestui virus.

Va rog pe toți să va vaccinați! Ca să revenim la normalitate. Pentru că doar împreună învingem pandemia.

Îi rog pe colegii mei, secretari de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, să spună ce conține vaccinul pentru ei”, a spus Bogdan Aurescu.

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă

„Vaccinul împotriva COVID-19 conține o șansă pentru doamna Frusinica, de 40 de ani, care are un copil cu dizabilități, conține șansa pentru dumneaei să continue să aibă grijă de familie. Conține o șansă pentru domnul Ion, de 84 de ani, să-și mai vadă nepoții și strănepoții.

Vaccinul conține o șansă pentru Vasile, care este șofer, și de acum va putea circula liber în statele din UE. Vaccinul este o șansă pentru noi toți”, este mesajul transmis de ministrul Sănătăţii.

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros

„Vaccinarea reprezintă posibilitatea de a-mi îmbrățișa familia fără nicio grijă, de a mă reîntâlni cu prietenii, de a mă reîntoarce în mijlocul studenților mei, posibilitatea de a reveni la viața de dinainte”, a spus Adrian Oros.

Ministrul de Interne, Lucian Bode: Vaccinul înseamnă viață și siguranță

Și Lucian Bode, ministrul de Interne, a postat un video pe pagina lui de Facebook. „Lansez o provocare către secretarii de stat din cadrul MAI, Raed Arafat, Bogdan Despescu, Irina Alexe, Gabriel Mureșan, Aurelian Păduraru.”

„Am fost diagnosticat cu COVID-19 în noiembrie 2020. A fost o perioadă dificilă, plină de incertitudini, de nesiguranță, o perioadă pe care nu vreau să o mai retrăiesc. Aveam, însă, speranța că mai devreme sau mai tarziu se va descoperi un vaccin, un vaccin care să ne permită să revenim la normalitate. Iată că acest moment a venit, vaccinul dă rezultate, iar țările care au reușit să-și imunizeze un număr mare de cetățeni au reușit să stopeze transmiterea acestei pandemii.

Așa cum s-a întâmplat, din nefericire, cu foarte mulți dintre voi, am trecut prin boală, dar am ales să mă vaccinez. Eu consider că doar așa mă pot proteja pe mine, îmi pot proteja familia, pe cei dragi, dar și pe angajații MAI. Vaccinul înseamnă viață și siguranță. Cred în vaccin, cred în oamenii care s-au dedicat științei, cred în tehnologie, cred în medicii care ne dau o șansă. Mi-aș dori să te am alăruti în demersul nostru de a stopa această pandemie”.

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu: Vaccinul înseamnă strângeri în brațe, mese în familie și posibilitatea de a vedea zâmbete

„Premierul a lansat provocarea «Ce conține vaccinul». Pentru mine, vaccinul înseamnă strângeri în brațe, mese în familie și posibilitatea de a vedea zâmbete. Săli de spectacole pline, festivaluri și eliminarea restricțiilor, predictibilitate. Ne-au ajutat aceste restricții, masca ne-a fost de folos, cu toții vrem să renunțăm la ea, dar nu o putem face în lipsa responsabilității față de sănătatea celuilalt. Eu m-am vaccinat, acum e rândul tău. Îi provoc pe toți secretarii de stat și pe managerii din instituțiile din subordinea Ministerului Culturii să spună ce conține vaccinul pentru ei”, a spus Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu

„De ce m-am vaccinat? Un mix de motive, așa cum îmi place să spun, ca să fac analogia cu ultimele tendințe din domeniul energiei! Totodată, vaccinul ne dă energia de care avem nevoie să revenim la normalitate, la libertate!

Am primit provocarea de la premierul Florin Cîțu, așa că o dau și eu mai departe! Pe cine am provocat?!? Poți afla dacă te uiți la clip! Tu de ce vrei să te vaccinezi?”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce se întâmplă pe piaţa medicamentelor din România?