Carmen Tănase a dezvăluit ce salariu încasează lunar. Celebra actriță: „Nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune. Nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc”

Carmen Tănase a dezvăluit ce salariu încasează lunar. Celebra actriță: „Nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune. Nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc”
Sursa foto: click.ro
Publicat: 01/07/2022, 18:30
Actualizat: 01/07/2022, 18:32

Actrița Carmen Tănase a făcut o serie de dezvăluiri din viața sa personală, în cadrul unui podcast pe YouTube, la care a fost invitată. „Doamna teatrului românesc” a afirmat că nu vrea doar să supraviețuiască din banii pe care îi câștigă, într-o perioadă în care inflația atinge niveluri record, iar traiul devine tot mai complicat.

Carmen Tănase a mărturisit că primește un salariu lunar de 1.300 de euro și consideră că duce o viață decentă cu banii primiți pentru munca sa. Deși nu are vreo problemă în a supraviețui, îndragita actriță a atras atenția asupra faptului că viața nu este doar despre atât.

„Până la urmă, supraviețuiești cu salariul. La categoria mea, de exemplu, e 1.300 de euro, cam așa. Hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc”, a precizat Carmen Tănase în cadrul podcastului.

De asemenea, Carmen Tănase a vorbit și despre perioadele mai grele din viața sa, atunci când lucra doar la teatrul de stat. „Da, am avut perioade (n.r – când nu ajungeau banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru, nu! Acum, sigur, de câțiva ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel”, a menționat celebra actriță.

„Dar acum, dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”, a mai adăugat actrița.

Carmen Tănase se numără printre cele mai iubite și îndrăgite actrițe din România. A urmat, între 1980 și 1984, cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția Actorie, la clasa legenderei Olga Tudorache, precizează click.ro.

Pe lângă prestațiile de la teatru, actrița a avut câteva roluri memorabile în cadrul telenovelelor românești, care i-au adus și mai multă notorietate și dragoste din partea publicului său.