Casa unui român din Italia, prădată de hoți în plină zi. Bunuri de 20.000 de euro furate: „Suntem disperați”

Casa unui român din Italia, prădată de hoți în plină zi. Bunuri de 20.000 de euro furate: Suntem disperați
Locuitorii unui cartier din Constanța, terorizați de o bandă de hoți - FOTO: Profimedia
Publicat: 15/12/2022, 18:54

Un român, rezident în Italia a avut șocul vieții sale când s-a întors acasă de la serviciu și a realizat că locuința sa a spartă de hoți. indivizii care au pătruns în locuința conaționalului nostru au devastat casa și au plecat cu bunuri în valoare de cel puțin 20.000 de euro.

Un grup spărgători de locuințe au pătruns în casa unui român, în timp ce acesta și partenerul lui erau la muncă. După ce au scotocit bine prin bunurile românilor au plecat cu o pradă de 20 de mii de euro. Bărbatul păgubit instalase camere de supraveghere și a putut să vadă cum a fost jefuit.

Hoții au acționat în plină zi, în jurul orei 10:30 dimineața, arată imaginile video. Întorși acasă, proprietarii au făcut descoperirea care i-a șocat. Aurul, bani, haine de firmă și obiecte de valoare, totul fusese furat. Din prima evaluare se pare că hoții au plecat cu o pradă importantă.

Cosmin Irimie, un cetățean român în vârstă de 36 de ani, care locuiește de patru ani în Primavalle în casa achiziționată împreună cu partenerul său, unde locuiesc cu doi câini de talie mică, povestește șocul suferit . „Sunt disperat – spune el în timp ce cu greu își reține lacrimile –. Ne-au furat totul, chiar și aurul mamei”

Cum au acționat hoții?

Furtul a fost comis marți dimineață într-un apartament de la etajul trei al via Andrea Barbazza. Cosmin a povestit ce șoc a suferit odată ce s-a întors acasă după-amiaza: „Să văd casa cu susul în jos a fost o adevărată violență. Au scotocit peste tot, au deschis toate sertarele și toată mobila, până și coșul cu haine murdare și cutiile cu pantofi”.

Hoții au pătruns în locuința românilor „cu un șperaclu – continuă Cosmin Irimie -. Nu erau semne de intrare forțată pe geam sau pe ușa de la intrare”. Banda de hoți – doi în casă și doi în stradă, unul stând de „șase” la ușa imobilului, iar celălalt la volanul unei mașini cu care au fugit infractorii. Dar nu au ținut cont de cele două camere instalate, una afară, la intrare, alta în interiorul casei. „O cameră pe care am instalat-o pentru a ne monitoriza cei doi câini când nu suntem aici”.

Imaginile celor doi spărgători de casă – ambii cu fețele descoperite și purtând mănuși – în timp ce scotocesc în sufrageria casei sunt elocvente. „În imagini se vede momentul precis în care își dau seama de prezența camerei – continuă tânărul de 36 de ani născut în România -. Atunci când și-au dat seama au fugit imediat”.

În ce a constat prada de 20.000 de euro?

„Două inele Bulgari, 2500 de euro cash, un ceas de aur, un inel Cartier, o brățară din aur și un lanț de aur”. Pe lângă aceasta și „multe haine de marcă, un cardigan Michael Kors – continuă proprietarul apartamentului – și mai ales colecția de 50 de ochelari de soare de marcă a partenerului meu”.

„Au intrat în casă la 10:53 și au plecat la 11:16. Lucrul care mă uimește este că niciunul dintre vecini nu a observat nimic. Când partenerul meu și cu mine ne-am întors acasă la 18:30, mi-am pus mâinile în cap. Încă sunt speriat, sunt încă foarte zguduit.”

După ce au constatat furtul, Cosmin și însoțitorul său s-au deplasat la secția de poliție Roma Montespaccato unde au depus o plângere. „Suntem disperati – concluzioneaza tânărul de 36 de ani care lucreaza intr-un pet shop -. Pusesem bani deoparte ca să mergem în vizită la părinții mei în România la următoarea petrecere de Crăciun”.

Sărbătorile de Crăciun distruse însă de vizita neplăcută, pe care Cosmin Irimie și partenerul său o vor petrece în schimb în casa lor din Torrevecchia. „În speranța că carabinierii îi prind pe hoți, recuperându-ne poate unele bunuri”, a declarat bărbatul potrivit publicației „Roma Today

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani