Cât costă bicicleta lui Klaus Iohannis. A fost adusă din Germania (FOTO & VIDEO)

Cât costă bicicleta lui Klaus Iohannis. A fost adusă din Germania (FOTO & VIDEO)
Cât costă bicicleta lui Klaus Iohannis. A fost adusă din Germania (FOTO & VIDEO) / Foto: Facebook
Publicat: 23/04/2021, 14:50
Actualizat: 23/04/2021, 14:51

Președintele Klaus Iohannis s-a alăturat campaniei „Vinerea Verde”, pentru a încuraja folosirea transportului alternativ de deplasare. Șeful statului român s-a deplasat cu o bicicletă germană spre Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis a ajuns de la Vila Lac la Palatul Cotroceni, după un traseu de 40 de minute prin București.

Klaus Iohannis, „călare” pe o bicicletă nemțească

Președintele a pedalat pe o bicicletă produsă de nemții de la Cube, care costă undeva la 9.200 de lei, pe site-ul producătorului.

Iohannis a spus că vrea să se implice în „Vinerea Verde” și îi îndeamnă pe români să lase mașinile acasă, pentru a merge cu bicicleta sau transportul în comun.

„O alternativă excelentă, foarte sănătos”, a lăudat președintele mersul cu bicicleta.

„Orașele noastre sunt extrem de aglomerate mai ales în orele de vârf, când lumea merge la serviciu sau vine de la serviciu. Avem extrem de mult trafic auto și îi încurajez pe toți românii să încerce să folosească mijloace de transport alternative sau chiar să meargă pe jos.

Mersul pe bicicletă este foarte sănătos, te miști mult mai ușor în trafic și ajungi aproape la fel de repede la serviciu ca și cu mașina personală.

Evident că o alternativă poate fi luată în seamă este transportul în comun. Merită fiindă astfel vom reduce poluarea și întreaga mișcae în oraș va fi mai relaxată și mai placută”, a mai spus Iohannis.

Președintele, „casual” de Ziua Pământului. Cât costă geaca lui Iohannis

Joi, președintele Klaus Iohannis a vizitat (cu ocazia ZILEI PĂMÂNTULUI), Parcul Natural Văcărești, care va fi sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Președintele României s-a remarcat prin vestimentația de tip casual și a purtat o geacă de 329 de euro.

Klaus Iohannis a vizitat Parcul Văcărești și a fost îmbrăcat într-o geacă de culoare albastră marca Chervo Manildo, care costă 329 de euro, adică 1.386 lei, mai mult decât salariul minim net pe luna ianuarie în România.

În martie 2021, Klaus Iohannis a fost la o plantare de copaci la Dăbuleni, unde a purtat o pereche de cizme Parcours 2 Signature-T de la compania Aigle, care costă undeva la 1.159 de lei.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult