Cât costă să închiriezi o casă pe roți în Thassos. „Copiii au fost tare încântați” | VIDEO

Publicat: 20/07/2022, 19:57
Actualizat: 20/07/2022, 20:17

Insula Thassos din Grecia este una dintre cele mai populare destinații de vacanță pentru turiștii români, iar cei care au mai mers în această țară le oferă, de obicei, informații celor care intenționează și ei să își petreacă concediul în Thassos.

De altfel, pe Facebook există și un grup dedicat călătoriilor în această insulă, numit „Forum Thassos”.

Aici, o turistă le-a povestit colegilor de grup că anul acesta a închiriat o „casă pe roți” pe insulă, iar experiența a fost una plăcută pentru ea.

„Anul acesta am avut bucuria de a încerca o căsuță pe roți, Eufrosina Holiday Homes, în Skala Rachoni. Copiii au fost tare încântați, iar eu chiar m-am descurcat cu spațiul din interior.
Spațiu exterior este din plin, terasa este foarte frumoasă, iar grădina (delimitată) este destul de mare.

Vă las câteva poze din cele făcute, din păcate nu mai fac poze multe, mergând de atâția ani în Thassos…”, a scris aceasta.

Într-un comentariu, femeia a precizat că a plătit 70 de euro pe noapte pentru această casă pe roți.

Thassos a devenit focar de COVID. Ce recomandă autoritățile

Insula preferată de turiştii români care aleg ca destinație de vacanță Grecia se confruntă cu un număr mare de cazuri de COVID-19, atrag atenția autoritățile.

Anunțul a fost făcut de directorul Centrului de Sănătate din Prinos, Thomas Angelopoulos, pe Facebook. El a recomandat turiștilor să poarte măști de protecție în spațiile aglomerate, pentru a evita propagarea virusului.

„Din cauza incidenței crescute a COVID-19 pe insulă, deși nu este obligatoriu, se recomandă purtarea măștii în toate spațiile aglomerate. Să fim atenți, pentru că virusul este aici și pândește”, a transmis oficialul, citat de presa elenă.

De asemenea, oficialul grec a mai spus că procentul de ocupare al insulei este de 90%, iar în cea mai mare parte turiștii provin din țara noastră.

„Cea mai mare parte a turiștilor străini din Thassos sunt români, urmați de alți turiști din balcani, dar și germani, britanici, polonezi, scandinavi, lituanieni, cehi și slovaci. În luna august sunt așteptați italienii, precum și mai mulți greci, care obișnuiesc să plece în vacanțe în luna respectivă”, a mai spus acesta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase