Cât de BOGAT este soțul Cristinei Spătar. Ce afaceri are acesta

Cât de BOGAT este soțul Cristinei Spătar. Ce afaceri are acesta
Publicat: 09/08/2023, 14:30

Cântăreața Cristina Spătar, în vârstă de 51 de ani, a spus cât de bogat este actualul său soț, Vincențiu Mocanu, și ce afaceri are acesta.

Cristina Spătar are un soț cu bani. Acesta are numeroase afaceri, o ajută și pe artistă în ceea ce vrea să facă și o răsfață cu cele mai scumpe lucruri. Artista a făcut declarații despre afacerile pe care le deține actualul său parttener de viață, Vincențiu Mocanu, într-un interviu pentru revista Viva.

”Vicențiu deja construiește la Craiova o mie de case, face un cartier acolo. Deține și niște fabrici care produc materiale de construcții, de la polistiren, vopsea lavabilă, structurată, adezivi. Am început să le învăț și eu. El produce materiale de construcții și construiește case. Chestia asta m-a ajutat foarte mult, că avem multe lucruri în comun”, a spus vedeta.

Cât de bogat este soțul Cristinei Spătar. ”Lansez, în cel mai scurt timp, prima linie de vin. El a fost cu ideea”

Cristina Spătar a dezvăluit că va lansa o linie de vinuri care îi vor purta numele, ideea fiind a soțului său.

”Mai nou, lansez, în cel mai scurt timp, prima linie de vin. În loc să produc haine, acum am propria linie de vinuri. Un vin foarte fain, adus de la niște podgorii din Roma, din sudul Italiei. Suntem în curs de a-l aduce aici, în România, și nu numai. Vrem să-l ducem în mai multe țări. Un vin care o să-mi poarte numele și cei care au fost la nuntă l-au degustat, că a fost pe masă. Vin alb, vin rosé și vin roșu. Un vin foarte bun, un vin sec, un vin tare. El a fost cu ideea. Suntem în discuții să cumpere, tot pentru mine, o mică făbricuță de apă. A zis: „Lasă hainele să le facă altele! Vino lângă mine și fă ce spun eu, ce e de perspectivă””, a explicat artista.


Cristina Spătar a vorbit și despre cadorile scumpe pe care le-a primit de la partenerul său:

”El, de Valentines Day, mi-a oferit o mașină de 300.000 de euro, un Mercedes Maybach Jeep, ca să fiu în siguranță cu copiii și în turneele mele. (…) Eu tot îi spuneam că îmi doresc un business al meu. I-am zis că-mi doresc să-mi fac un azil de bătrâni, de lux, unde să ofer servicii de super calitate pentru oamenii în vârstă, deoarece văzusem modelul din Londra. Am vrut să fac, am cochetat cu ideea asta. I-am împărtășit-o și a zis: „Da, e foarte frumos ce-ți dorești, am să te susțin, dar îți dau un sfat. Ca să poți să te ocupi și de muzică, și de copii, iar, ulterior, ca să ai timp și de mine – el s-a pus, săracul, pe ultimul plan – mai bine îți cumpăr niște proprietăți, pe care tu să le dai la închiriat și chiriile acelea să-ți fie venit pasiv”. Și așa a ajuns să-mi cumpere șapte vile aici, în Crevedia, și, ulterior, mi-a făcut cadou de ziua mea clădirea asta despre care se știe. E în renovare și va avea în jur de 15-17 apartamente, iar la parter o să aibă spații comerciale”.

Cristina Spătar, la al doilea mariaj

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert. Cristina Spătar a avut o relație cu Tiberiu Vărzaru, un bărbat mai tânăr ca ea. Tiberiu Vărzaru și Cristina Spătar și-au început relația încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei.

În decembrie 2022, Cristina Spătar s-a căsătorit pentru a doua oară. Aceasta s-a măritat cu Vincențiu Mocanu. La rândul său, fostul soț al Cristinei Spătar, Alin Ionescu, este căsătorit cu Larisa Tănăsoiu, împreună cu care are un băiat care se numește Ayan. Cei doi copii ai Cristinei Spătar îl plac mult pe actualul ei soț al artistei și ar fi cerut să fie adoptați de noul lor tată. Acesta are și el un băiat dintrr-o relație anterioară.

Cristina Spătar și Vincențiu Mocanu, actualul ei partener, au făcut nunta în data de 24 iunie 2023. Evenimentul a fost unul cu mare fast și a avut loc la Râmnicu Vâlcea, orașul natal al soțului Cristinei Spătar.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Decizie pentru cei care au permis categoria B. Legea a fost promulgată de Iohannis
Viața la bloc. Regulile pentru șefii asociațiilor de proprietari cel mai des încălcate
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Au trecut 69 de ani de la moartea lui George Enescu, un geniu al muzicii