Prima pagină » Actualitate » Cât plătește un client pentru un meniu special la restaurant, la petrecerea de Revelion, în Cluj-Napoca

Cât plătește un client pentru un meniu special la restaurant, la petrecerea de Revelion, în Cluj-Napoca

Cât plătește un client pentru un meniu special la restaurant, la petrecerea de Revelion, în Cluj-Napoca
FOTO - Caracter ilustrativ

Persoanele care doresc să ia parte la petrecerea de Revelion într-un restaurant trebuie să scoată cel puțin câteva sute de lei din buzunare. Acum, localurile se află în „febra” pregătirilor pentru a oferi meniuri speciale. Iată, de exemplu, cât plătește un client pentru un meniu special la restaurante din Cluj-Napoca.

Unele dintre restaurante au pregătit meniuri cu totul speciale pentru noaptea de Revelion. Desigur, din localuri nu lipsesc nici decorurile atent plasate, pentru a forma un cadru elegant și de sărbătoare. Organizatorii promit și momente de neuitat clienților, precum spectacolele live. Anul 2025 va fi întâmpinat cu stil.

Însă, ce prețuri practică restaurantele din Cluj-Napoca, de exemplu? Într-un local, clienții care au rezervat mesele plătesc 1.500 de lei/persoană pentru petrecerea de Revelion. Desigur, clienții vor fi întâmpinați cu un meniu special. Printre preparate se numără aperitivele reci cu caviar. Sunt așteptați cu voie bună și muzică live.

Restaurantele au pregătit un meniu special pentru clienți, în noapte dintre ani / sursă foto: Envato

Cât plătește un client pentru un meniu special la restaurant, la petrecerea de Revelion, în Cluj-Napoca

Într-un alt restaurant, un client plătește 650 de lei pentru masa de Revelion. Localul din Cluj-Napoca îi va întâmpina pe oaspeți cu bucate tradiționale românești. De altfel, restaurantele vor pune pe mesele clienților un meniu variat, de la fructe de mare și pește, până la preparate din pui și porc.

„Aperitivul va fi destul de variat și va include fructe de mare, pește, carne de porc, rață și curcan. La gustarea caldă vom avea un live cooking unde vom pregăti paste gătite în roată de parmezan. La felul principal vom servi pește umplut cu fructe de mare, alături de risotto și sos de șampanie cu lămâie. Iar gustarea finală va consta în coaste gătite sous-vide. Va fi o armată de bucătari și ospătari”, a precizat bucătarul-șef, arată stirileprotv.ro.

La Timișoara, de exemplu, Revelionul se vede în pași de dans – petrecerea are tematica „Bal Vienez”. Meniul va fi cu totul special. Un meniu costă 650 de lei pentru adulți. În cazul copiilor sub 10 ani, meniul costă 300 de lei. Printre produsele oferite se numără rasolul imperial cu cremă fină de mascarpone, capere și ton, dar și creveți Black Tiger sau foie gras cu infuzie de coniac.

V-ar putea interesa și:

Sursă foto: Envato – caracter ilustrativ

Recomandarea video

Mediafax
24 de ore de Cod roșu în Carpații Meridionali și de Curbură. Rafale de 120 km / h
Digi24
Ceasuri Rolex, lingouri de aur și o diplomație „decimată din interior”. Cum funcționează politica externă a Americii în era Trump 2.0
Cancan.ro
Cât costă rochia purtată de Mirabela Grădinaru la Digi24. De ce a atras atenția tuturor
Prosport.ro
FOTO. Natalia Mateuț, spectaculoasă de ziua ei. Apariție rară a tatălui ei, legendarul Dorin Mateuț
Adevarul
Marea hidrocentrală Lotru–Ciunget, capodopera energetică ascunsă în Carpați. A fost numită cea mai grandioasă din Europa
Mediafax
Un incident apare din ce în ce mai des în avioanele de pasageri. Ce fac unii călători și cum reacționează personalul
Click
Horoscop săptămâna 26 decembrie - 1 ianuarie. Succes total la final de an pentru Scorpioni, schimbare majoră pentru Vărsători
Digi24
Care este mâncarea preferată a lui Nicușor Dan. Mirabela Grădinaru: „Nu ajung să ating calitatea sau gustul mâncării din copilărie”
Cancan.ro
Alex Bodi continuă scandalul aprins cu Ramona Olaru! Musculosul nu se lasă: 'O să aduc eu amintiri de la Agronomie când
Ce se întâmplă doctore
Mihai Voropchievici avertizează: Această zodie este vizată de o forță malefică, pe final de 2025
Ciao.ro
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Promotor.ro
Nemții au desenat viitoarea Dacia C-Neo. Viziunea unui tuner axat pe modelele mărcii
Descopera.ro
Ce lichide să nu verși niciodată în chiuvetă și de ce?
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. BULĂ: – M-a pus dracu' să-mi iau păpușă gonflabilă inteligentă!
Descopera.ro
Industria frumuseții s-a transformat într-un univers religios, care cere credință