VIDEO | Cătălin Oprișan a vorbit la podcastul lui Mihai Morar, „Funny & Simplu”, despre cartea lui Adi Mutu și internarea „Briliantului” în același loc cu legendarul George Best la „rehab”

Publicat: 03/08/2022, 21:08
Actualizat: 03/08/2022, 21:47

Cătălin Oprișan a fost invitatul lui Mihai Morar, pentru a doua oară, în cadrul podcastul său intitulat „Funny & Simplu”. Printre altele, el a vorbit și despre cartea lui Adi Mutu, dar  și internarea „Briliantului” la „rehab” în același loc cu legendarul George Best.

„Am scris cartea lui Mutu și mi-am luat «hate» mult, cu «Revenirea din Infern»”. «Băi, infern e când n-ai ce să mănânci și unde să dormi noaptea» (i-au transmis fanii-n.r.), ceea ce pare corect, dar Adi e un băiat care știe că a greșit 100%, adică n-a spus niciodată că n-a greșit, care recunoaște că a făcut o greșeală uriașă, care a avut tocmai puterea să revină din treaba asta. Atenție, el a stat la rehab (reabilitare-n.r.) în aceeași vilă cu George Best – cel mai mare jucător englez al tuturor timpurilor . Iar Adi a spus: «După ce am stat o seară sau două și mi-a povestit toata viața lui… am zis că nu vreau viața lui. Foartea tari poveștile, dar eu vreau să mă întorc la viața de om normală, de vedetă, dar care a reușit să treacă de problemele pe care le-a avut”, a povestit Cătălin Oprișan.

El a mai precizat că George Beste primea aproape 900 de scrisori pe săptămână, de la fane.

„Vrem să facem un copil cu tine, ești visul nostru”, îi scriau, în general, acestea.

Dacă Adi Mutu era internat la „reabilitare” pentru dependența sa de droguri, în special cocaină, George Best încerca să scape de obsesia pentru alcool, dar nu a reușit, murind la scurt timp după aceea.

„Povestea, la un moment dat, că a avut 20 de minute în care nu a băut, nu a fumat și nu a avut femei și a spus că au fost cele mai nasoale din viața lui”, a mai spus Oprișan despre cel mai mare fotbalist englez al tuturor timpurilor.

Vezi aici podcastul integral:

Cătălin Oprișan este responsabil cu glumele și videoclipurile haioase, în cadrul emisiunii „Neatza cu Razvan și Dani”, matinalul Antenei 1, dar este și moderatorul unei emisiuni online de sport.

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult