Câte clase și ce studii are Smiley, de fapt. Suma colosală cerută de starul Pro TV ca să cânte la o nuntă

Câte clase și ce studii are Smiley, de fapt. Suma colosală cerută de starul Pro TV ca să cânte la o nuntă
Sursa foto: Facebook/Smiley
Publicat: 22/03/2022, 09:51

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, fiind foarte apreciat în rândul iubitorilor de muzică. El are o cariera lungă în spate, dar puțini știu ce studii are, de fapt, artistul.

Smiley a debutat în lumina reflectoarelor cu trupa Simplu, cu care a avut un succes uriaș la acea vreme. Cu toate acestea, de mai bine de un deceniu, artistul cântă solo, informează CANCAN.

Pe numele său Tiberiu Maria, Smiley s-a născut în 1983. De-a lungul timpului, el a reușit să își clădească o carieră pe forțele proprii.

Ce studii are Smiley?

Artistul a descoperit de la vârsta de 10 ani că iubește muzica. Deși nu are studii superioare muzicale, el a absolvit Școala Populară de Artă de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti”, secția chitară clasică.

Ulterior, el a urmat Facultatea de Comerț, de la Academia de Studii Economice din București.

Smiley a fost remarcat de regretatul Ioann Gyuri Pascu, iar în 2001 se alătură trupei Simplu. Pe atunci, din trupă mai făceau parte CRBL, Omu Negru, Piticu și Francezu. În 2008, el a început să cânte și solo.

Cât încasează artistul la o nuntă?

Potrivit unui site specializat, dacă un cuplu își dorește ca Smiley să le cânte la nuntă, vor trebui să scoată din buzunare nu mai puțin de 7.000 de euro.

Același site spune că partenera lui Smiley, Gina Pistol, încasează în jur de 800 de euro pentru a prezenta un eveniment.