Câți lei costă o ciorbă de fasole în noul restaurant al lui Nicolai Tand de la Antena 1

Câți lei costă o ciorbă de fasole în noul restaurant al lui Nicolai Tand de la Antena 1
SURSA FOTO: captura antena 1 / facebook
Publicat: 13/04/2022, 09:54

Chef Nicolai Tand mizează pe cele mai bune preparate românești, destinate celor care nu au timp să gătească, dar doresc să savureze o masă copioasă. Ciorba de fasole este una din „vedetele” restaurantului „Nicolai”.

Nicolai Tand a mizat la „Nicolai” pe gustul copilăriei, atât de greu de găsit în zilele noastre.

Printre „vedetele” restaurantului se numără gogoşi de casă, orez cu lapte şi dulceaţă, zamă de pui cu tăiţei de casă, ciorbă de fasole cu afumătură şi pâine de mălai, porcheta la rotisor cu cartofi copţi în coajă sau sandwich cu pastramă de vită.

„Sunt un om activ, mereu cu treabă şi pe drumuri. Sunt un om care iubeşte mâncarea bună, mâncarea gustoasă. Sunt un om care are mereu casa plină de prieteni şi cea mai mare bucurie e să stau cu ei la masă, la poveşti. Sunt un om de business, un tată care vrea să construiască ceva pentru copiii lui. Când m-am gândit la „Nicolai” am combinat toate aceste lucruri şi aşa a luat naştere acest restaurant”, a povestit Nicolai Tand pentru okmagazine.ro.

Unul din secretele bucătarului este proveniența cărnii de porc, adusă de la o măcelărie din Maramureș, pentru a da savoare cârnaților făcuți ca în vremurile bune.

Chef Nicolai a învățat secretele bucătăriei de la o bătrână de 80 de ani, care l-a ajutat la pregătirea pentru deschiderea localului.

Cât costă o ciorbă de fasole la „Nicolai”

O ciorbă de fasole costă 15 lei / 350 g. Pentru cei care vor o ciorbă de fasole cu pita de mălai, preparatul costă 16 lei / 350g / 120g.

Unii clienți preferă iahnia de fasole, care costă 19 lei/ 350g.

Rețeta lui Nicolai Tand: Supă de fasole cu capac de foietaj

Chef Nicolai nu ezită să împărtășească și altora din secretele rețetelor sale.

Una din ele este savuroasa supă de fasole cu capac de foietaj.

„Se servește direct în bol astfel încât, atunci când începi s-o mănânci, să spargi o crustă crocantă de foietaj deasupra”, este recomandare lui Chef Nicolai.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase