Prima pagină » Actualitate » Câți lei costă o ciorbă de fasole în noul restaurant al lui Nicolai Tand de la Antena 1

Câți lei costă o ciorbă de fasole în noul restaurant al lui Nicolai Tand de la Antena 1

Câți lei costă o ciorbă de fasole în noul restaurant al lui Nicolai Tand de la Antena 1

Chef Nicolai Tand mizează pe cele mai bune preparate românești, destinate celor care nu au timp să gătească, dar doresc să savureze o masă copioasă. Ciorba de fasole este una din „vedetele” restaurantului „Nicolai”.

Nicolai Tand a mizat la „Nicolai” pe gustul copilăriei, atât de greu de găsit în zilele noastre.

Printre „vedetele” restaurantului se numără gogoşi de casă, orez cu lapte şi dulceaţă, zamă de pui cu tăiţei de casă, ciorbă de fasole cu afumătură şi pâine de mălai, porcheta la rotisor cu cartofi copţi în coajă sau sandwich cu pastramă de vită.

„Sunt un om activ, mereu cu treabă şi pe drumuri. Sunt un om care iubeşte mâncarea bună, mâncarea gustoasă. Sunt un om care are mereu casa plină de prieteni şi cea mai mare bucurie e să stau cu ei la masă, la poveşti. Sunt un om de business, un tată care vrea să construiască ceva pentru copiii lui. Când m-am gândit la „Nicolai” am combinat toate aceste lucruri şi aşa a luat naştere acest restaurant”, a povestit Nicolai Tand pentru okmagazine.ro.

Unul din secretele bucătarului este proveniența cărnii de porc, adusă de la o măcelărie din Maramureș, pentru a da savoare cârnaților făcuți ca în vremurile bune.

Chef Nicolai a învățat secretele bucătăriei de la o bătrână de 80 de ani, care l-a ajutat la pregătirea pentru deschiderea localului.

Cât costă o ciorbă de fasole la „Nicolai”

O ciorbă de fasole costă 15 lei / 350 g. Pentru cei care vor o ciorbă de fasole cu pita de mălai, preparatul costă 16 lei / 350g / 120g.

Unii clienți preferă iahnia de fasole, care costă 19 lei/ 350g.

Rețeta lui Nicolai Tand: Supă de fasole cu capac de foietaj

Chef Nicolai nu ezită să împărtășească și altora din secretele rețetelor sale.

Una din ele este savuroasa supă de fasole cu capac de foietaj.

„Se servește direct în bol astfel încât, atunci când începi s-o mănânci, să spargi o crustă crocantă de foietaj deasupra”, este recomandare lui Chef Nicolai.

Recomandarea video

Citește și

Mediafax
Zilele cu dezlegare la pește rămase până la Crăciun
Digi24
Vladimir Putin „a otrăvit” mințile rușilor. Mihail Kasianov, despre ultima întâlnire cu liderul de la Kremlin: „Te voi distruge oricum”
Cancan.ro
FBI intră pe fir în cazul lui Emil Gânj! Descoperiri ULUITOARE în telefonul criminalului din Mureș
Prosport.ro
Mădălina Ghenea i-a înnebunit pe arabi. Cum și-a făcut apariția în Qatar
Adevarul
Povestea celui mai bogat sat din Ucraina, aflat la graniţa cu România. Paradoxul castelelor din Nyzhnia Apșa
Mediafax
Alegeri Primăria București 2025. Capitala votează astăzi primarul general. S-au deschis secțiile de votare
Click
Roxana Călin, doctoriţa care a îngrozit România în anii ’90. Și-a ucis şi tranşat rivala în dragoste
Digi24
Rachete spațiale, aur ilegal și o misiune imposibilă a Legiunii Străine: De ce nu poate Europa să își apere frontiera din Amazon
Cancan.ro
Ultimele imagini cu Rodica Stănescu înainte să moară! Se transformare radical de dragul iubitului. Intervenții estetice și...
Ce se întâmplă doctore
Ce se întâmplă cu pensiile din ianuarie 2026? Ministrul Muncii a clarificat situația
Ciao.ro
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Promotor.ro
Tesla Model 3 Standard, disponibilă și în România. E cea mai ieftină Tesla și poate fi luată în rate
Descopera.ro
Un EXPERT spune că modelele lingvistice mari nu vor fi niciodată cu adevărat INTELIGENTE
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. BULĂ nedumerit: - Iubita mea s-a întins pe canapea, şi-a dat fusta jos, şi-a smuls...
Descopera.ro
Aeronava pierdută de americani în timpul atacurilor de la Pearl Harbor