Prima pagină » Actualitate » Câți lei costă o ciorbă de fasole în noul restaurant al lui Nicolai Tand de la Antena 1

Câți lei costă o ciorbă de fasole în noul restaurant al lui Nicolai Tand de la Antena 1

Câți lei costă o ciorbă de fasole în noul restaurant al lui Nicolai Tand de la Antena 1

Chef Nicolai Tand mizează pe cele mai bune preparate românești, destinate celor care nu au timp să gătească, dar doresc să savureze o masă copioasă. Ciorba de fasole este una din „vedetele” restaurantului „Nicolai”.

Nicolai Tand a mizat la „Nicolai” pe gustul copilăriei, atât de greu de găsit în zilele noastre.

Printre „vedetele” restaurantului se numără gogoşi de casă, orez cu lapte şi dulceaţă, zamă de pui cu tăiţei de casă, ciorbă de fasole cu afumătură şi pâine de mălai, porcheta la rotisor cu cartofi copţi în coajă sau sandwich cu pastramă de vită.

„Sunt un om activ, mereu cu treabă şi pe drumuri. Sunt un om care iubeşte mâncarea bună, mâncarea gustoasă. Sunt un om care are mereu casa plină de prieteni şi cea mai mare bucurie e să stau cu ei la masă, la poveşti. Sunt un om de business, un tată care vrea să construiască ceva pentru copiii lui. Când m-am gândit la „Nicolai” am combinat toate aceste lucruri şi aşa a luat naştere acest restaurant”, a povestit Nicolai Tand pentru okmagazine.ro.

Unul din secretele bucătarului este proveniența cărnii de porc, adusă de la o măcelărie din Maramureș, pentru a da savoare cârnaților făcuți ca în vremurile bune.

Chef Nicolai a învățat secretele bucătăriei de la o bătrână de 80 de ani, care l-a ajutat la pregătirea pentru deschiderea localului.

Cât costă o ciorbă de fasole la „Nicolai”

O ciorbă de fasole costă 15 lei / 350 g. Pentru cei care vor o ciorbă de fasole cu pita de mălai, preparatul costă 16 lei / 350g / 120g.

Unii clienți preferă iahnia de fasole, care costă 19 lei/ 350g.

Rețeta lui Nicolai Tand: Supă de fasole cu capac de foietaj

Chef Nicolai nu ezită să împărtășească și altora din secretele rețetelor sale.

Una din ele este savuroasa supă de fasole cu capac de foietaj.

„Se servește direct în bol astfel încât, atunci când începi s-o mănânci, să spargi o crustă crocantă de foietaj deasupra”, este recomandare lui Chef Nicolai.

Recomandarea video

Citește și

Mediafax
Avarie în Capitală: Mii de bucureșteni, fără apă și căldură. Când se va relua livrarea agentului termic
Digi24
Denis Kapustin, liderul neonazist al grupării paramilitare Corpul Voluntarilor Ruși, a murit pe front, luptând pentru Kiev
Cancan.ro
Ramona Olaru, ATAC virulent la Alex Bodi după ce a făcut destăinuiri despre trecutul ei! Vedeta Antenei 1 pune tunurile pe el: 'Ne vedem la București și...
Prosport.ro
FOTO. Natalia Mateuț, spectaculoasă de ziua ei. Apariție rară a tatălui ei, legendarul Dorin Mateuț
Adevarul
„De banii cheltuiți aici într-o săptămână stai o lună în Raiul din Bali”. Prețurile exagerate i-au alungat pe români din Valea Prahovei
Mediafax
Doi copii din Vaslui, găsiți morți după ce s-au înecat în acumularea Tăcuta
Click
Horoscop săptămâna 26 decembrie - 1 ianuarie. Succes total la final de an pentru Scorpioni, schimbare majoră pentru Vărsători
Digi24
Mirabela Grădinaru, despre cum i s-a schimbat viața de când Nicușor Dan e președinte: „Ulterior am obținut și acest drept”
Cancan.ro
Ce interdicție a avut Mirabela Grădinaru în prima lună de președinție a lui Nicușor Dan. Fiica celor doi a pătimit cel mai mult
Ce se întâmplă doctore
Mihai Voropchievici avertizează: Această zodie este vizată de o forță malefică, pe final de 2025
Ciao.ro
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Promotor.ro
Prezentare video Renault Clio 6. Dacia Sandero va primi același motor de 1,8 litri ca și modelul francez
Descopera.ro
Ce lichide să nu verși niciodată în chiuvetă și de ce?
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. BULĂ: – M-a pus dracu' să-mi iau păpușă gonflabilă inteligentă!
Descopera.ro
10 ciudățenii ale naturii pe care oamenii de știință încă nu le pot explica