Câți lei costă o pizza în pub-ul lui Mugur Mihăescu din Centrul Vechi

Câți lei costă o pizza în pub-ul lui Mugur Mihăescu din Centrul Vechi
Publicat: 01/04/2022, 10:35

Actorul Mugur Mihăescu, alias „Leana” și „Garcea” din scenetele de comedie ale „Vacanței Mari”, deține un PUB în Centrul Vechi, St. Patrick, inaugurat în 2009.

Chiar dacă pandemia i-a afectat afacerile, Mihăescu se bucură în continuare de succes și mulți clienți îi trec pragul. Restaurantul prepară varietăți numeroase de pizza, de la tradiționala Pizza St. Patrick la Pizza Vegetariană.

Cea mai ieftină pizza vândută în pub-ul lui Mugur Mihăescu costă 27 de lei și este Pizza Margherita, cu sos de roșii, roșii cherry, mozzarella bocconcini.

La 32 de lei, gurmanzii pot savura o Pizza Diavola, cu sos de roșii, salam ventricina picant, peperoncini, mozzarella.

La același preț, 32 de lei, se vinde și Pizza Vegetariană, cu sos de roșii, ceapă, ciuperci, ardei, vinete și mozzarella, pentru cei care țin la kilogramele lor.

O Pizza Țărănească costă 34,40 lei și conține sos de roșii, ceapă, ardei, bacon și mozzarella.

Pizza St. Patrick poate fi cumpărată cu 36 lei (cea mai scumpă din meniu), fiind presărată cu sos de roșii, ardei, dovlecei zucchini, cârnați salsiccia, șuncă, parmesan.

Ce spun clienții despre pizza lui „Garcea”

„Mâncarea foarte gustoasă, servirea rapidă. Recomand nachos, pizza quatro formaggi, diavola si burgerul.”, a scris o clientă la recenzii.

„Pizza si berea foaaaaarte bune!!!!!!! Nota 10+”, scrie altcineva.

„Pizza conține o mică surpriză în blat, un pic de usturoi”, scrie un alt client.

„St. Patrick redă atmosfera plină de viață din pub-urile irlandeze datorită clientelei și serviciilor, fiind o comunitate pentru cei care ne frecventează și o experiență plăcută pentru cei care vin pentru prima dată.”, relevă pagina de Facebook a pub-ului lui Mugur Mihăescu.

„Singurul pub din Romania construit după adevăratul concept de Irish Pub, incepând de la design până la servicii si atmosferă, St. Patrick a obţinut la “Premiile FOOD&BAR 2010″ locul III in topul barurilor şi pub-urilor din Romania, top câştigat de Hard Rock Cafe.

St.Patrick este locul in care intotdeauna te vei simţi bine cu prietenii tăi, având la dispoziţie toate serviciile unui pub şi restaurant autentic.”, este descrierea pub-ului de pe restograf.ro.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult