Ce a făcut criminalul Deliei după ce a ucis-o pe femeia de 32 de ani, mama fetiței de doar cinci ani

Ce a făcut criminalul Deliei după ce a ucis-o pe femeia de 32 de ani, mama fetiței de doar cinci ani
Sursă foto: Facebook

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin l-au audiat pe bărbatul care a ucis-o pe femeia de 32 de ani. Trupul Deliei a fost găsit în noaptea zilei de miercuri spre joi, pe marginea DN 6, în dreptul comunei Constantin Daicoviciu din județul Caraș-Severin.

Joi dimineața, un individ din județul Mehedinți a mers la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, împreună cu fratele său, spunând că pe 16 februarie 2022, în jurul orelor 23, a ucis-o pe fosta sa iubită. Bărbatul a înjunghiat-o cu mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului, după care a abandonat-o pe câmp la intrarea în localitatea Căvăran din direcția Caransebeș. Cuțitul cu care a înjunghiat-o pe femeie se afla asupra sa și avea mai multe pete de sânge.

În data de 16 februarie 2022, la orele 1945 numitul A. M. s-a deplasat cu un tren de călători din municipiul Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi, către municipiul Caransebeș, judeţul Caraş-Severin unde a ajuns la orele 2200. Ulterior, acesta s-a întâlnit cu fosta sa concubină P. R. D.,  în satul Constantin Daicoviciu (Căvăran), comuna Constantin Daicoviciu, judeţul Caraș-Severin, iar în jurul orei 2330, în timp ce susnumiții se deplasau pedestru spre gara din comuna Constantin Daicoviciu (Căvăran), pe fondul refuzului victimei de a reveni la locuința conjugală din municipiul Drobeta Turnu Severin, numitul A. M. a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa și i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu acesta în zona gâtului, cauzându-i decesul”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin

După aplicarea loviturilor de cuțit, A. M. a abandonat cadavrul victimei pe un câmp situat la aproximativ 10 metri de DN 6 – km 470 şi  la aproximativ 500 de metri de intrarea în localitatea Căvăran. În acest loc a așteptat sosirea taximetristului care îl adusese în localitatea Constantin Daicoviciu (Căvăran), fiind transportat la gara din municipiul Caransebeș, în jurul orelor 12, 00 unde s-a urcat în trenul de călători cu destinaţia Drobeta Turnu Severin.

Mama Deliei: „La 6 fără 10 m-am trezit cu Poliţia la uşă”

Femeia ucisă a fost mama unei fetițe de 5 ani. Conform declarațiilor date de către mama victimei, Delia l-ar fi părăsit pe concubinul său pentru că acesta îi ceruse să plece cu el în străinătate, dar să nu ia și fetița cu ei.

Am simţit că ceva nu e în regulă. Am tot sunat. La un moment dat, băiatul (n.r. fiul) l-a prins la telefon (n.r. pe criminal) şi l-a întrebat de soră-sa. A zis că nu ştie nimic, dar că revine cu un telefon. Nu a sunat şi am sunat noi din nou. L-a luat la înjurături şi a închis şi nu a mai răspuns. La 6 fără 10 m-am trezit cu Poliţia la uşă. Au găsit-o la intrare în sat, pe partea stângă, într-o tufă. Era cu el de anul trecut, a plecat la el prin octombrie şi a stat până în ianuarie. Atunci a început să bată fata, iar ea nu suporta treaba asta şi a fugit. El a zis că să plece în Spania, în Germania, dar să nu ia fata. Iar ea, ca să scape, a venit aici”, a declarat mama tinerei la Antena 3.

 

Daniel Groza
Daniel Groza și-a început cariera de jurnalist în anul 1997, în presa locală, ca reporter la ziarul Redeșteptarea din Lugoj (6 ani), ziar la care mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului