Ce a găsit bărbatul de imagine în factura la curentul electric. După ce a văzut asta, a băgat divorț de nevasta lui

Ce a găsit bărbatul de imagine în factura la curentul electric. După ce a văzut asta, a băgat divorț de nevasta lui
FOTO - A Current Affair
Publicat: 06/08/2022, 19:25

Un australian a dat vina pe facturile de energie electrică pentru ruperea căsniciei sale, în timp ce se lupta cu AGL, unul dintre cei mai mari furnizori de energie electrică din țara sa.

Bryn Lawson, în vârstă de 55 de ani, acuză compania de electricitate că a folosit numere indexuri ale contorului din casa sa din nord-vestul Sydney-ului, cea mai recentă factură fiind de peste 833 de dolari.

AGL și-a cerut scuze pentru problemă și i-a oferit niște compensații, dar greșelile continuă să aibă loc.

„Remediați, AGL. Adună-ți mizeria și repară-l, prietene. Te urmăresc, AGL… încetează să mă-nfurii”, a spus Lawson, înfuriat, pentru publicația „A Current Affair”.

Doar că această problemă l-a costat mai mult decât bani, Lawson spunând că a contribuit la prăbușirea căsniciei sale care dura de 35 de ani.

„Face parte din distrugerea căsătoriei mele cu soția mea, de 35 de ani. Pentru că veneam acasă și luminile erau aprinse, curentul era pornit și facturile de energie sunt mari. Și reproșam… «pentru ce sunt luminile aprinse, de ce este pornită încălzirea?”, a mai spus el, pentru sursa citată.

Dar chiar și după ce soția sa a plecat din locuința conjugală, lăsându-l pe Lawson singur în casă, facturile la energie au rămas neschimbate, variind între 625 USD și 833 USD.

Atunci, s-a hotărât să scpe de frigider, în timp ce noaptea tremură în pat pentru că nu vrea să folosească centrala.

Lawson face o poză contorului său, în fiecare lună, și trimite informațiile către AGL, cu trei zile înainte de scadența facturii, însă doar câteva zile mai târziu este totul supraîncărcat.

Lawson, care spune că simte „un gol în stomac” și este „speriat” de facturile de electricitate, este gata să întrerupă de tot curentul.

„Doar mă lovesc cu capul de un zid de cărămidă cu tipii ăștia. Tot ce voi primi este o datorie permanentă și o notă mare pe care trebuie să o plătesc”, a spus el, care se gândește deja să-și monteze panouri solare.

Un purtător de cuvânt al AGL a declarat pentru „A Current Affair” că și-au cerut scuze lui Lawson pentru experiențele sale și că lucrează împreună cu el pentru a rezolva problemele.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult