Ce a pățit un turist român în Grecia, după ce a stricat elicea unei bărci cu motor pe care o închiriase. „Îți pune în față un contract standard pe care, evident, nu-l citești”

Ce a pățit un turist român în Grecia, după ce a stricat elicea unei bărci cu motor pe care o închiriase. „Îți pune în față un contract standard pe care, evident, nu-l citești”
FOTO - Caracter ilustrativ: Pixabay
Publicat: 25/08/2022, 22:25
Actualizat: 25/08/2022, 22:27

Un turist român a cheltuit în vacanța petrecută din Grecia mai mult decât și-ar fi dorit sau și-ar fi închiput vreodată. Totul a început odată cu închirierea unei bărci cu motor, iar la un moment dat a stricat elicea. Atunci, totul s-a s-a transformat într-un coșmar, iar povestea sa a fost împărtășită pe o pagină de Facebook care găzduiește un forum unde românii își dezvăluie pățaniile din timpul concediilor în această țară.

„INFO util: în cazul în care vreți să închiriați bărci cu motor, să fiți atenți la următoarele: când iei barcă, omul îți pune în față un contract standard, pe care nu-l citești, evident. În acel contract e stipulat cât trebuie să plătești pentru fiecare daună adusă bărcii, dar, mai ales, e scris că trebuie să plătești 100€ pentru fiecare zi în care barcă e în reparații. Am pățit-o azi (7 august-n.r.), am bulit elicea unei bărci. Ei spun că nu au piesele, că trebuie să le comande și orice comandă în Grecia durează 7 zile. Am verificat, așa e, la soarele ăsta orice mizerie comanzi online, aici vine după 7 zile (nu vă mai enervați la reclamele livratorilor români, aparent sunt speed of light). Trebuia să plătesc 120€ și m-am trezit cu o gaură de 1.000, asta după negocieri serioase, de la 1400. Sfat – căutați pe net cât costă piesă, pe o elice mi-au cerut 250€, pe un site din Constanța am găsit-o la 90. Ajută la negociere”, a scris românul pe grupul Vacante in Grecia: info utile, de pe Facebook.

Iată postarea turistului român, pe rețeaua de socializare:

FOTO – Facebook
Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase