Ce mesaj a postat Costel din Iași, la câteva zile după ce a fost dat în urmărire națională: „Domnilor de la IPJ…”

Ce mesaj a postat Costel din Iași, la câteva zile după ce a fost dat în urmărire națională: „Domnilor de la IPJ...
Sursa foto: Facebook
Publicat: 30/11/2022, 12:26

Un bărbat de 45 de ani din Pașcani, județul Iași, condamnat la 9 luni de închisoare cu executare după ce a condus un vehicul sub influența băuturilor alcoolice, a fost dat în urmărire națională după ce a dispărut.

Bărbatul a fost dat în urmărire deoarece a fugit după ce a fost condamnat.

Mai mult, acesta este activ pe TikTok și chiar îi sfidează pe polițiști, trimițându-le mesaje pe rețelele sociale atât acestora, cât și judecătorilor.

Costel a fost condamnat de magistrații ieșeni la 9 luni de închisoare cu executare, întrucât s-a urcat beat la volan. Pe data de 8 noiembrie 2022, bărbatul și-a primit sentința, iar de atunci este de negăsit. La scurt timp, Poliția Română l-a dat în urmărire națională pe individul care nu-și acceptă pedeapsa, dar care este foarte activ pe platforma TikTok, potrivit BZI.

„Pe numele bărbatului în cauză este emis de către o instanță de judecată un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Întrucât acesta se sustrage executării pedepsei, a fost dat în urmărire națională”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ.

„Normal că nu sunt în țară, altfel aș fi fost închis”

Pe rețelele sociale, bărbatul le transmite autorităților că nu se află în țară

„Mă numesc Costel Ciobanu, nu și Iulian. Normal că nu sunt în țară, altfel aș fi închis”, menționa bărbatul.

Sursa foto: Facebook

Nici polițiștii de la IPJ Iași nu au scăpat de criticile ieșeanului supărat pe decizie.

„După apelurile repetate la Poliția Iași, nu am reușit să vorbesc cu nimeni. Mă numesc Costel Ciobanu, persoana căutată pentru săvârșirea faptei: infracțiuni la regimul rutier. Înainte de a face publice dovezile pe care le am și care dovedesc nevinovăția, vă rog să-mi lăsați un număr de telefon la care răspunde cineva. Cu respect”, preciza Costel Ciobanu pe TikTok.

Presa locală notează că rămâne de văzut câtă vreme își va mai face Costel simțită prezența pe rețelele de socializare, dat fiind faptul că este dat în urmărire.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase