VIDEO – FOTO | Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Cununie civilă pe plajă, petrecere în club la Mamaia – LIVE TEXT

Publicat: 15/09/2021, 10:57
Actualizat: 15/09/2021, 20:23

Zi cu totul specială pentru Simona Halep și pentru Toni Iuruc, fiindcă fericiții logodnici au apărut în fața ofițerului de Stare Civilă, miercuri, pentru a deveni soți cu acte în regulă. Este o zi încărcată de emoții pentru amândoi partenerii, iar petrecerea, care are loc la un club exclusivist din Mamaia, se va bucura de prezența a nu mai puțin de 300 de invitați.

UPDATE 17.10: Cununia civilă s-a încheiat, Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (42 de ani) sunt oficial soție și soț. Simona Halep și Apostol Gabriel (Toni) Iuruc au spus „Da!“ în fața primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, care le-a urat ”Casă de piatră, multe succese, viață lungă și frumoasă” și i-a felicitat pe părinții mirilor, pe nași și pe toți cei invitați alături de ei la marele eveniment.

Nașii sunt Dani Caramihai, unul dintre acționarii clubului Fratelli, și soția sa, Simona.

În urma căsătoriei, Simona Halep a preluat numele soțului, dar l-a păstrat și pe al său.

Simona Halep și Toni Iuruc au primit apoi felicitări de la părinți, de la nași și de la invitați, pe care i-au întâmpinat cu un pahar de șampanie.

UPDATE 16.30: Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns la clubul Fratelii. Simona poartă o rochie de culoare auriu închis, lungă până în pământ și cu o broderie în partea de sus, în timp ce Toni Iuruc a optat pentru un costum negru, pe care l-a accesorizat cu un papion elegant.

Sportiva a atras toate privirile asupra sa, prin eleganță și bun-gust.

UPDATE 16.20: Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, alături de soțiile lor, au ajuns la clubul unde are loc petrecerea din ziua nunții Simonei Halep cu Toni Iuruc.

La local a ajuns și fostul fostbalist Florin Răducioiu, însoțit de viitoarea sa soție.

UPDATE 15.50: Ilie Năstase și soția sa, Ioana, au ajuns la Fratelli. Fostul tenismen a ales să îmbrace uniforma de general-maior (cu 2 stele) în retragere.

Întrebat ce îi urează Simonei într-o astfel de zi a vieții sale, Ilie Năstase i-a transmis celebrei tenismene să aibă parte de sănătate, dar să nu uite că mai are mult timp de jucat tenis la nivel foarte înalt.

”Să fie sănătoasă, mai are mult timp de jucat tenis, să se focuseze pe tenis, fiindcă mai are multe de jucat și multe Grand Slam-uri. Dacă mă uit la Serena (n.red. – Williams), are 39 de ani… M-a întrebat un ziarist ce fac pe 15 (n.red. – septembrie). Mă duc la Simona, nu pot să fac interviu…, a declarat fostul mare tenismen al României, Ilie Năstase.

La intrarea în local, Ilie Năstase a dat mâna și a stat de vorbă cu primarul Constanței, Vergil Chițac, care va oficia cununia.

UPDATE 15.20: Părinții Simonei Halep, Stere și Tania Halep, au plecat din vila în care locuiesc. Mama sportivei a făcut primele declarații jurnaliștilor aflați la Constanța pentru eveniment. Îmbracată într-un costum elegant din două piese, de culoare crem, Tania Halep a mărturisit că are emoții ca orice mamă.

„Vă mulțumesc pentru atenție. Am emoții, ca fiecare mamă, atunci când vine această zi pentru copilul ei. M-am rugat să fie o zi cu soare, o zi liniștită. Vă mulțumesc încă o dată”, a spus mama Simonei Halep înainte de cununia fiicei sale.

Cununia civilă va avea loc pe plajă, oficiată de primarul Constanței, Vergil Chițac. Petrecerea va avea loc la clubul Fratelli. Locul este păzit de forțele de ordine, care a fost înconjurat cu un gard.

La petrecerea de cununie a Simonei Halep cu Toni Iuruc vor cânta Dan Bittman, Loredana Groza, Ștefan Hrușcă, Andra sau Smiley și formația Pindu.

Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, și omul de afaceri Toni Iuruc s-au logodit la începutul lunii iunie, după doi ani de relație, iar petrecerea de logodnă a avut loc în luna iulie, la reședința din Izvorani a Simonei Halep, alături de familii și de cei mai buni prieteni ai cuplului.

Miercuri dimineață, Simona a postat un mesaj sugestiv pe pagina sa de Instagram, alegând un citat din scriitorul american Mark Twain.

”Dă șansă fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața”, a fost mesajul ales de jucătoarea de tenis, urându-le tuturor celor care o urmăresc și în mediul online să aibă o zi frumoasă.

”Have a beautiful day everyone”, a mai scris Simona Halep pe pagina sa de Instagram.

Nu mai puțin de 300 de persoane au fost invitate la ceremonia care se va desfășura la Oficiul Stării Civile, iar printre invitați se numără personalități ale sportului românesc – Ilie Năstase sau Ion Țiriac – dar și, posibil, președintele României, Klaus Iohannis.

Simona Halep a impus două reguli stricte participanților la petrecere

Simona Halep-Iuruc – celebra tenismenă va lua numele soțului, dar va păstra și numele său de familie -, a impus două reguli stricte care trebuie respectate de cei care vor participa la petrecere. Invitații nu pot veni cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat și nu vor aduce cadouri sau daruri în bani.

Cununia civilă dintre fostul lider mondial și logodnicul ei, Toni Iuruc, este programată miercuri, de la ora 16:00, la Constanța, iar petrecerea va avea loc clubul Fratelli din Mamaia, club patronat chiar de nașul de nuntă, Dani Caramihai.

După ce a revenit de la US Open, Simona a mărturisit că ziua cununiei cu Toni Iuruc va fi un eveniment cu totul deosebit din viașa ei și un pas foarte important.

”E un eveniment frumos, am emoții, dar sunt diferite (n.red. – față de cele din tenis). E un pas foarte important, sunt bucuroasă că se întâmplă”, spunea Simona Halep pe 7 septembrie.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
VIDEO. Paula Seling, apariție de senzație pe străzile Parisului: "Câți artiști pot face asta? Respect"
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
România și pierderea Dobrogei. Ionel Brătianu: „Soarta Dobrogei nu depinde de stipulațiile păcii de la...