Ce s-a întâmplat cu dosarele deschise, la Poliție, pe numele lui Florin Salam. Cum a devenit artistul un „client” obișnuit al autorităților

Ce s-a întâmplat cu dosarele deschise, la Poliție, pe numele lui Florin Salam. Cum a devenit artistul un „client” obișnuit al autorităților
Publicat: 10/03/2024, 08:00

Interpretul de muzică de petrecere Florin Salam a devenit, în scurtă vreme, un client obișnuit polițiștilor, atât din București, cât și din țară. Surse din Poliție au arătat, pentru Gândul, ce s-a întâmplat cu cele mai multe dintre dosarele în care apare numele celebrului manelist.

Crescut în cartierul bucureștean Berceni, în Apărătorii Patriei, Florin Stoian a început să cânte de foarte tânăr în cârciuma unui fost rugbist asociat lumii interlope, cunoscut sub numele de Păcală.

Ulterior, acesta a devenit cunoscut drept Florin Salam și a intrat sub protecția mai multor lideri cu influență în lumea interlopă, între care Nuțu Cămătaru, liderii clanului Duduianu, Mircea Nebunu, din poziția de lider al grupării Sportivilor și alții.

Inevitabil, viața cântărețului s-a legat din ce în ce mai strâns de lumea interlopă, unde ajunsese să vireze sume consistente pentru a-și cumpăra liniștea. În cele din urmă, după un incident violent care s-a produs în primăvara lui 2019 într-un restaurant din Sectorul 6, interpretul de manele și-a asumat rolul de victimă, în fața procurorilor.

Un lung șir de evenimente

Acesta a fost, însă, doar momentul care a dat startul unui lung șir de evenimente de natură penală, în care cântărețul a avut atât rol de victimă, cât și de făptuitor.

În decembrie 2022, Florin Stoian a mers din nou la Poliție. De această dată s-a prezentat la sediul Secției 2 după ce Costeluș de la Clejani, un fost pușcăriaș notoriu devenit vedetă pe platforma TikTok a amenințat, public, că intenționează transmită live, pe internet, în timp ce-i violează fiica.

Cu o viață personală complicată, în cursul anului 2023 Salam a fost observat de echipele de filaj ale Poliției în timp ce frecventa un hotel din Ferentari, unde, de fapt, funcționa un bordel controlat de un grup de traficanți de carne vie.

Ca urmare, manelistul a fost ridicat și adus la audieri la sediul Secției 24, de unde a fost luat și condus înapoi acasă chiar de către soția, fostul fotomodel Roxana Dobre.

Acuzat de înșelăciune

Ulterior, pe fondul unor probleme tot mai mari, generate, în special, de consumul de droguri și de alcool, bărbatul a început să nu-și mai onoreze contractele, cu toate că ar fi încasat, în avans, sume importante de bani.

Ca urmare, Florin Salam a fost reclamat la Poliție de o familie din județul Dâmbovița, care a spus că ar fi plătit 5.500 de euro în avans, dar cântărețul a lipsit de la nunta pentru care fusese angajat.

În paralel, pe numele său exista o altă reclamație, pentru o faptă similară, înregistrată la poliția din Popești Leordeni, județul Ilfov.

Ca și cum cele două acuzații de înșelăciune nu erau de ajuns, chiar în ziua de Anul Nou, pe 1 ianuarie, o prostituată de lux a mers la Secția 1 și s-a plâns că celebrul manelist ar fi lovit-o în cap, în mod repetat, cu muchia telefonului mobil, după ce ar fi acuzat-o, din senin, că intenționează să-i monteze microfoane și camere de supraveghere în camera de hotel.

Salam s-a împăcat cu prostituata bătută de Anul Nou

Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că dosarele care privesc posibile infracțiuni de înșelăciune sunt încă în lucru, însă dosarul deschis pe numele lui Costeluș de la Clejani a fost deja clasat de judiciariștii Secției 2.

Sursele citate au precizat că reclamația a fost depusă de Florin Stoian, însă victima infracțiunii de amenințare a fost, în realitate, fiica lui. Pentru că, deși a fost așteptată de polițiști să se prezinte la secție, aceasta nu a venit, drept pentru care dosarul a fost clasat.

Tot către o soluție de clasare, spun polițiștii, s-ar îndrepta și plângerea făcută de prostituata bătută în camera de hotel. Conform unor surse apropiate anchetei, după ce a depus plângere, femeia nu a mai revenit cu expertiza medico-legală, care reprezenta o probă esențială pentru ca presupusul autor să poată fi pus sub acuzare.

CITIȚI ȘI:

Florin Salam, ridicat de polițiști și dus la audieri cu mandat!/Artistul, acuzat de înșelăciune | VIDEO& FOTO

EXCLUSIV | Decizie de ultimă oră luată de Florin Salam în legătură cu dosarul deschis pe numele lui Costeluș din Clejani. Interlopul intenționa să se filmeze în timp ce o viola pe fiica artistului

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?