Ce SALARII aveau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la ”Chefi la cuțite”. Cei trei jurați, înlocuiți la Antena 1

Ce SALARII aveau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la ”Chefi la cuțite”. Cei trei jurați, înlocuiți la Antena 1
Publicat: 13/10/2023, 12:28
Actualizat: 13/10/2023, 12:29

S-a aflat ce salarii aveau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la ”Chefi la cuțite”. Cei trei jurați au fost înlocuiți la show-ul culinar de la Antena 1. 

Antena 1 a anunțat în data de 12 octombrie 2023 înlocuirea primilor 3 jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. ”Chefi la cuțite” va continua cu noile staruri care vor fi anunțate în curând.

Motivul despărțirii ar fi fost refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Acum s-a aflat și ce salarii aveau cei trei chefi la show-ul culinar difuzat de Antena 1.

Ce salarii aveau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la ”Chefi la cuțite”.  Încasau bani frumoși

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu erau bine plătiți pentru show-ul culinar la care erau jurați.

Astfel, în 2020, Cătălin Scărlătescu încasa 1.600 de euro pe lună, iar în 2021, onorariul i-a crescut la 2.500 de euro, potrivit click.ro, care citează bzi.ro. Sorin Bontea ar fi încasat pe lună la ”Chefi la cuțite” nu mai puțin de 3.000 de euro.

Despre onorariul celui de-al treilea jurat, Florin Dumitrescu, nu s-au aflat prea multe detalii, însă este cunoscut faptul că, datorită contractului de imagine cu un cunoscut retailer de pe piața din România, are venituri lunare de 10.000 de euro.

Ce a declarat Mona Segall, producător general al emisiunii ”Chefi la cuțite”

Mona Segall, producătorul celor mai de succes show- uri din epoca modernă a televiziunii din România (de la Dansez pentru tine, primele sezoane de Vocea României și Românii au talent, până la cele mai iubite show-uri de azi, Chefi la cuțite și America Express), este creatoarea celor 3 personaje pe care le-a selectat pentru juriu pentru prima oară în anul 2012, când aceștia erau necunoscuți publicului larg

„Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost și familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună. Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a spus Mona Segall, într-un comunicat al Antenei 1.

”Chefi la Cuțite este unul dintre cele mai puternice branduri de televiziune, un brand la care lucrez alături de echipa mea de peste 8 ani de zile, un brand de care telespectatorii merită să se bucure în continuare, pentru că, la final, ei sunt creatorii de vedete și responsabilitatea vedetelor este față de publicul care i-a adus aici. Profesional și uman știu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăț televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Și eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în fața echipei și a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulți ani în televiziune”, a mai precizat aceasta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Mesajul emoționant pe care l-a ales Narcisa pentru coroana lui Mădălin. Tânăra i-a vizitat mormântul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Schimbarea care urmează pentru MILIOANE de români. Marcel Ciolacu, anunț astăzi, 27 APRILIE: Se va...
Secretul unui pui suculent și delicios. Sfat de aur de la Jamie Oliver
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Război total după lansarea filmului Buzz House! Reacția lui Selly, după acuzațiile grave la adresa...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ce s-a întâmplat după ce oamenii de știință au declanșat mini-cutremure în laborator