Ce SALARII aveau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la ”Chefi la cuțite”. Cei trei jurați, înlocuiți la Antena 1

Ce SALARII aveau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la ”Chefi la cuțite”. Cei trei jurați, înlocuiți la Antena 1
Publicat: 13/10/2023, 12:28
Actualizat: 13/10/2023, 12:29

S-a aflat ce salarii aveau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la ”Chefi la cuțite”. Cei trei jurați au fost înlocuiți la show-ul culinar de la Antena 1. 

Antena 1 a anunțat în data de 12 octombrie 2023 înlocuirea primilor 3 jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. ”Chefi la cuțite” va continua cu noile staruri care vor fi anunțate în curând.

Motivul despărțirii ar fi fost refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Acum s-a aflat și ce salarii aveau cei trei chefi la show-ul culinar difuzat de Antena 1.

Ce salarii aveau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la ”Chefi la cuțite”.  Încasau bani frumoși

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu erau bine plătiți pentru show-ul culinar la care erau jurați.

Astfel, în 2020, Cătălin Scărlătescu încasa 1.600 de euro pe lună, iar în 2021, onorariul i-a crescut la 2.500 de euro, potrivit click.ro, care citează bzi.ro. Sorin Bontea ar fi încasat pe lună la ”Chefi la cuțite” nu mai puțin de 3.000 de euro.

Despre onorariul celui de-al treilea jurat, Florin Dumitrescu, nu s-au aflat prea multe detalii, însă este cunoscut faptul că, datorită contractului de imagine cu un cunoscut retailer de pe piața din România, are venituri lunare de 10.000 de euro.

Ce a declarat Mona Segall, producător general al emisiunii ”Chefi la cuțite”

Mona Segall, producătorul celor mai de succes show- uri din epoca modernă a televiziunii din România (de la Dansez pentru tine, primele sezoane de Vocea României și Românii au talent, până la cele mai iubite show-uri de azi, Chefi la cuțite și America Express), este creatoarea celor 3 personaje pe care le-a selectat pentru juriu pentru prima oară în anul 2012, când aceștia erau necunoscuți publicului larg

„Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost și familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună. Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a spus Mona Segall, într-un comunicat al Antenei 1.

”Chefi la Cuțite este unul dintre cele mai puternice branduri de televiziune, un brand la care lucrez alături de echipa mea de peste 8 ani de zile, un brand de care telespectatorii merită să se bucure în continuare, pentru că, la final, ei sunt creatorii de vedete și responsabilitatea vedetelor este față de publicul care i-a adus aici. Profesional și uman știu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăț televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Și eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în fața echipei și a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulți ani în televiziune”, a mai precizat aceasta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut...
Și-a trimis sora geamănă la muncă, în locul ei, dar a făcut o greșeală! Cum...
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ce a primit, de fapt, o turistă care a plătit pentru o cameră cu „vedere...
Cauza morții lui Costel Constantin. Ce l-a răpus pe marele actor, de fapt
Atleta cu o malformație RARĂ care face furori pe platformele pentru adulți! I-a înnebunit pe...
Procesul lui Vlad Pascu s-ar putea schimba radical, odată cu noua judecătoare. Se reia în...
Cuvintele înfiorătoare ale unui criminal înainte de a împinge un băiat de 10 ani de...
Calendar ortodox pentru ziua de 24 mai 2024: De ce este slăvit Sfântul pomenit în...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cea mai agresivă Dacia DUSTER de la expoziția MILITARĂ din București - VIDEO
O victorie a Rusiei în Ucraina produce frisoane pe continent: Kremlinul ar avea undă verde...
Instrument REVOLUȚIONAR, la un pas de a SCHIMBA LUMEA pentru totdeauna!
Interzis pentru românii care nu locuiesc la adresa din buletin! Legea este categorică
Prânzul, tot mai scump pentru angajații români. Câți bani cheltuiesc lunar
Simona Gherghe, mesajul emoționant de ziua fiicei sale. Ce i-a transmis și în ce ipostază...
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care...
Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam...
Alin Oprea, confesiuni cu lacrimi în ochi: ”Nici nu mă născusem când deja nu mai...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Un alpinist român a fost găsit mort pe Everest
×