Ce se întâmplă cu Beniamin Crișan după ce a recunoscut cum a ucis-o și incendiat-o pe Antonia, sub influența drogului ”cristal”. Criminalul din Arad nu scapă de arest

Ce se întâmplă cu Beniamin Crișan după ce a recunoscut cum a ucis-o și incendiat-o pe Antonia, sub influența drogului ”cristal”. Criminalul din Arad nu scapă de arest
Publicat: 18/01/2022, 17:50
Actualizat: 18/01/2022, 17:52

Tribunalul Arad a decis luni, 17 ianuarie, să prelungească măsura arestului preventiv în ceea ce-l privește pe Florin Beniamin Crișan, tânărul care a ucis-o pe fetița de patru ani din Arad, și ulterior i-a aruncat trupul în apropierea unui cimitir.

Bărbatul în vârstă de 23 de ani fost trimis în judecată  pe 22 decembrie, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și profanare de cadavre sau morminte. Acesta a povestit procurorilor că Antonia, care era diagnosticată cu autism, a fost arsă în prezenţa frăţiorului său, care aştepta pe o piatră şi se uita la desene animate pe telefon, potrivit referatului întocmit de autorități .

Ulterior, în 2 noiembrie, el a recunoscut ce s-a întâmplat de fapt şi le-a povestit procurorilor în amănunt ce a făcut şi cum a decedat micuţa Antonia. În plus, acesta a precizat că ar fi consumat un drog numit ”cristal”.

„Am avut o stare de nervozitate fantastică”

În data de 25.10.2021, într-o zi de luni, concubina mea a fost internată în spital, fiind în luna a 9-a de sarcină, urmând să nască. Menţionez faptul că perioada anterioară naşterii a fost extrem de grea pentru mine. Majoritatea activităţilor casnice au căzut pe umerii mei, îngrijirea copiilor, îngrijirea concubinei, cumpărături, fapt ce a determinat o depresie şi o stare de agitaţie fantastică. Menţionez că aceste aspecte au fost sesizate de toţi cei din jurul meu, atât familia, respectiv bunicul, cât şi prietenii. În ziua de marţi, 26.10.2021, eram extrem de agitat, nu-mi găseam locul, posibil să mă fi aflat sub influenţa unui drog, pe nume ”cristal”, pe care l-am consumat cu două zile înainte de incidentul regretabil pe care urmează să îl prezint.

Rechizitoriu

De dimineaţă, fiul meu vitreg, în vârstă de trei ani, cât şi fiica mea Antonia în vârstă de 4 ani şi 4 luni erau extrem de agitaţi datorită lipsei mamei, cât şi a neîndemânării mele de a mă ocupa de ei, respectiv administrarea hranei, toaletă, îmbrăcare, curăţenie în casă ştiind că urmează să vină soţia cu nou-născutul acasă, cât şi grija cumprăturilor şi pregătirilor pentru noul membru al familiei. Menţionez că am încercat să-i liniştesc ţinând cont de faptul că fata era încadrată în grad de handicap, fiind diagnosticată cu autism, iar copilul fiind hiperactiv. Efectiv am fost copleşit de toate aceste probleme, am clacat, am avut o stare de nervozitate fantastică, am fumat într-un ritm alert două pachete de ţigări, fără a consuma alimente, iar la un moment dat, în jurul orelor 13.00 – 14.00, Antonia a devenit extrem de agitată, a început să sară pe mine, să mă tragă, fără să reuşesc să o potolesc”, a relatat bărbatul de 23 de ani, potrivit rechizitoriului trimis în decembrie instanței.

Potrivit referatului de propunere de arestare preventivă întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, bărbatul a solicitat, după recunoaşterea faptei, să îi fie redusă pedeapsa, el afirmând că va recunoaşte şi în faţa instanţei de judecată.

Bărbatul a fost trimis în judecată și pentru profanare de cadavre

Chiar înainte de sărbătorile de iarnă, Beniamin Crișan a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și profanare de cadavre sau morminte.

La data de 22.12.2021 s-a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului Crişan Florin Beniamin, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, prev. de art. 188 al. 1 C.p. şi profanarea de cadavre sau morminte, prev. de art. 382 al. 1 C.p., cu aplic. art. 38 al. 1 C.p., constând în aceea că la data de 26.10.2021 inculpatul i-a aplicat lovituri repetate cu/de corpuri dure victimei minore O.A., în vârstă de 4 ani şi 3 luni, cauzându-i un hematom subdural acut consecutiv unui traumatism cranio cerebral închis, leziuni care i-au provocat decesul. Ulterior acesta a transportat cadavrul cu un geamantan tip troller în zona unui drum agricol situat în apropierea cimitirului din cartierul Bujac din mun. Arad, unde l-a şi incendiat pentru a nu fi descoperit sau identificat de către organele de poliţie. Procurorul de caz a apreciat în mod pozitiv activitatea , efortul şi profesionalismul de care au dat dovadă organele de poliţie judiciară din cadrul IPJ Arad – SIC şi Serviciul Criminalistic, precum şi operativitatea experţilor din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică şi a expertului psiholog Dorin Dumitran, care au concurat la finalizarea urmăririi penale”, se arată într-un comunicat emis de Biroul de Informare și Relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Trupul fetiţei a fost găsit la sfârșitul lunii octombrie, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.


Vă recomandăm și:

Criminalul fetiței din Arad, dus a doua oară la reconstituire. Procurorii au descoperit calvarul prin care Antonia a trecut înainte să fie ucisă

VIDEO | Antonia a murit nebotezată. Mama fetiței ucise la Arad era din Buzău, iar o prietenă urma să-i fie nașă: „Era un copil jucăuș și atașat”

Mesajul scris de mama criminalului de la Arad, în timp ce fetița de patru ani zăcea la morgă și nu se știa cine este

Mesajul șocant pe care criminalul fetiței din Arad l-a postat pentru mama copilului, după fapta îngrozitoare

Ce frumoasă era Antonia, fetița din Arad ucisă de iubitul mamei sale

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge noua Dacia Duster în off-road? Test în condiții reale cu noul SUV românesc...
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Lui Meghan nu-i pasă de cancerul Regelui Charles și prințesei Kate
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
”Ne înclinăm în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun” Durere fără margini la...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului