CE SE ÎNTÂMPLĂ dacă înmoi blugii în detergent diluat cu ulei, înainte să-i speli

CE SE ÎNTÂMPLĂ dacă înmoi blugii în detergent diluat cu ulei, înainte să-i speli
Sursă Foto - Facebppl/Howtowearit
Publicat: 17/03/2023, 15:37
Actualizat: 17/03/2023, 15:38

Blugii ar trebui să fie spălați foarte rar și cu mare atenție, asta dacă vrei să te bucuri de ei mai mult timp. Iată ce trebuie să faci.

Blugii pot fi purtați la orice ocazie, fie că mergi la serviciu, te plimbi prin oraș sau te folosești de accesorii pentru a crea o ținută pentru orice tip de eveniment.

Sursă Foto – Facebook/KFetele

Există câteva secrete ce vor păstra culoarea vie mai mult timp pentru a nu cumpăra foarte des piesele versatile.

Deși nu e nevoie să îi speli foarte des, este esențial să te folosește de anumite trucuri pentru a te asigura că vor rezista în timp.

Denimul este un material dur, în interiorul blugilor pot să rămână celule moarte, impurități sau transpirație, de aceea este important ca perechile tale preferate să fie spălate cu grijă.

După zece purtări, se recomandă ca perechile de blugi să fie reîmprospătate, iar ele nu trebuie spălate foarte des pentru că nuanțele nu vor rezista în timp, doar atunci când simți că au un miros neplăcut sau se murdăresc.

Cum să speli blugii corespunzător

Blugii ar trebui spălați de mână, nu neaparat în mașina de spălat, pentru ca nuanța să rămână cât mai mult timp intactă.

Întoarce-i pe dos, umple un lighean cu apă călduță și adaugă un detergent pe care să îl diluezi cu ulei.

Lasă obiectul vestimentar la înmuiat timp de 15-30 de minute, apoi aruncaă apa și înlocuiește-o cu una curată pentru clătire, potrivit Libertatea.

Îndepărtează excesul de apă cu un prospop înainte de a lăsa blugii la uscat, și gata!

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase