Cercetat pentru zeci de infracțiuni, milionarul Victoraș Micula este vedetă pe TikTok. „Am făcut trafic de cocaină și de țigări!” – VIDEO

Publicat: 14/11/2022, 08:00

Cercetat pentru zeci de infracțiuni, multimilionarul bihorean Victor Micula a devenit o vedetă pe aplicația TikTok, unde își etalează mașinile în valoare de sute de mii de euro, dar și elicopterul personal. Judecat pentru infracțiuni grave, afaceristul se afișează în mediul online cu persoane asociate mai degrabă lumii interlope și nu se ferește să spună că face „trafic de cocaină” după ce, în trecut, ar fi făcut „trafic de țigări cu elicopterul”.

Victor Micula este fiul magnatului Viorel Micula, cel care, alături de fratele său geamăn, Ioan, a construit imperiul „Frutti Fresh”. Victor era încă mic atunci când frații milionari din Bihor au deschis mai multe televiziuni, dintre care cea mai cunoscută a rămas Național TV. Acesta se plimba prin parcarea din curtea televiziunii, unde, din pură distracție, sărea pe plafoanele mașinilor Volkswagen proaspăt achiziționate de tatăl și unchiul lui, pentru a fi folosite de echipele care plecau pe teren.

Victoraș Micula s-a dovedit drept unul dintre cei mai excentrici multimilionari români și a început să se remarce prin fapte de natură penală
Victoraș Micula s-a dovedit drept unul dintre cei mai excentrici multimilionari români și a început să se remarce prin fapte de natură penală

Odată cu trecerea anilor, Victoraș Micula s-a dovedit drept unul dintre cei mai excentrici multimilionari români și a început să se remarce prin fapte de natură penală care îl duc din ce în ce mai aproape de o lungă pedeapsă cu închisoarea.

Primele sale probleme cu legea au apărut în 2018, când s-a bucurat din plin chiar de complicitatea unor oameni ai legii.

Mai întâi, în luna martie, Micula Jr., care se afla la volanul unui Mercedes, s-a șicanat în trafic, în apropiere de Oradea, cu șoferul unui Opel. Pentru că bărbatul respectiv a reușit să scape de urmărire, milionarul a mers la Poliție unde i s-a permis accesul la bazele de date, pentru a-i găsi acestuia adresa de acasă.

Câteva luni mai târziu, în noiembrie, Victor Micula a participat chiar la o percheziție, îmbrăcat în polițist, după ce a fost ajutat de patru agenți, prieteni de-ai lui.

Unul dintre subofițeri i-a dat geaca lui, care făcea parte din uniforma de serviciu, dar și o cagulă. Drept urmare, ca să se amuze, Micula s-a implicat, în calitate de polițist, la percheziționarea corporală a unui șofer suspectat că s-ar fi urcat drogat la volan.

Judecat pentru infracțiuni grave, Victoraș Micula se afișează pe TikTok în compania unor persoane asociate mai degrabă lumii interlope

Cu toate că procurorii au solicitat arestarea preventivă a moștenitorului Frutti Fresh, instanța a respins cererea.

Un an mai târziu, Victor Micula a intrat din nou în atenția autorităților, după ce a tras cu o pușcă de asalt, de tip Kalashnikov, pe un pod din Oradea. Mai mult, acesta a și mers apoi, cu pușca pe umăr, prin centrul orașului.

Pentru a scăpa de acuzații, Micula a cumpărat, a doua zi, o replică air soft a aceleiași arme, însă anchetatorii nu au căzut în plasă și au dovedit că pușca aratată de tânăr a fost cumpărată, de fapt, la o zi după incident.

Mai mult, cu această ocazie, procurorii orădeni au demonstrat și faptul că Micula ar fi achiziționat, pe numele unui prieten, mai multe arme de vânătoare și o cantitate mare de muniție.

Trimis în judecată pentru 31 de infracțiuni

În aprilie 2021, fiul magnatului Viorel Micula a fost trimis în judecată pentru 18 infracţiuni de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi 13 infracţiuni de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, dosar care se află pe rolul Judecătoriei Oradea.

Pe acest fond, Victor Micula a devenit foarte prezent pe site-urile de socializare, după ce a spus că acest lucru „îl face să uite de necazuri”.

Afaceristul s-a asociat cu mai mulți vloggeri consacrați, între care și „Feraru”, urmărit de sute de mii de persoane, în special pentru aventurile sale în lumea interlopă, pe care le povestește cu umor.

În această formulă, multimilionarul Victoraș Micula a devenit el însuși o vedetă TikTok. Prin intermediul acestei aplicații, Micula își etalează mașinile de super-lux și ceasurile în valoare de zeci de mii de euro.

Dorind să pară modest, într-o discuție legată de ceasurile fake, Micula a decretat că, „dacă merg limbile, atunci ceasul e bun”.

Mai mult, acesta nu a refuzat nici asocierea cu cea cunoscută drept „Floricica dansatoarea”, o femeie foarte modestă, cel puțin din punct de vedere financiar, alături de care nu a ezitat să facă duet pe TikTok și chiar să danseze împreună cu ea.

Tot Micula Jr. spune, într-un vlog, că ar fi putut să fie cunoscut și ca un filantrop, la fel ca Gigi Becali, însă ar fi făcut „faptele bune” în secret.

La un moment dat, într-un dialog cu un alt vlogger, Victor Micula a bravat, afirmând că a strâns averea uriașă pe care o deține din traficul de droguri și de țigări.

„Mă ocup cu trafic de cocaină și mai făceam, mai demult, trafic de țigări cu elicopterul”, a mai afirmat moștenitorul imperiului Micula.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Fosta soție a lui Cabral arată fantastic la 57 de ani. Ce a pierdut prezentatorul...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
O teorie bizară spune că în Univers există un singur electron