Cinci morți și sute de răniți în Columbia, după ce o tribună s-a prăbușit în timpul unei coride

Cinci morți și sute de răniți în Columbia, după ce o tribună s-a prăbușit în timpul unei coride
Foto: captură video El Tiempo
Publicat: 27/06/2022, 08:19

Cel puțin cinci persoane au murit și sute de oameni au fost răniți după ce o tribună s-a prăbușit, duminică, în timpul unei coride, care avea loc într-o localitate din centrul Columbiei.

Bilanțul deceselor ar putea să crească, au avertizat autoritățile. Consilierul local Ivan Ferney Rojas a declarat că spitalul și ambulanțele din oraș nu mai pot face față numărului de răniți.

Multe persoane nu au fost, încă, consultate. Imaginile apărute pe internet au surprins momentul în care tribuna din lemn, plină de spectatori, se prăbușește pe un stadion din Espinal, în departamentul Tolima.

Spectatorii fug cuprinși de spaimă, iar un taur care a scăpat de pe stadion a provocat teroare în oraș.

Incidentul a avut loc chiar în timpul unui eveniment tradițional denumit „corraleja”, când membri din public sunt încurajați să intre în coridă și să se lupte cu taurii, scrie digi24.ro.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase