UPDATE. Poliția a identificat criminalul celor cinci oameni uciși cu sânge rece în județul Argeș

UPDATE. Poliția a identificat criminalul celor cinci oameni uciși cu sânge rece în județul Argeș
Publicat: 09/08/2022, 22:20
Actualizat: 09/08/2022, 22:29

Șeful serviciului de Medicină Legală din Argeș, Dan Manu, declară că cele 6 victime au fost ucise cu pietre și alte „obiecte tăietoare”. Victimele au fost găsite în camere, în locuri diferite, cu excepția mamei și a fetiței. Autopsiile urmează să fie făcute miercuri.

Întrebat dacă cei 5 au fost surprinși sau nu de atac, Dan Manu a răspuns: „dacă mă întrebați pe mine, ca medic legist eu cred că toți 5 au fost surprinși și cred că evenimentele au avut loc spre seară târziu înspre dimineață.”

Cinci persoane, printre care și o fetiță în vârstă de 5 ani au murit, marți, după ce ar fi fost ucise cu sălbăticie de un bărbat cu probleme psihice. IPJ Argeș a fost sesizat printr-un apel la 112.

Victimele au fost găsite pline de sânge, de către un bărbat care a sunat îngrozit la numărul de urgență 112. Bărbatul a descoperit trupurile fără viață ale soției, fiicei de 5 ani, cumnatul și celor doi socrii. Criminalul, o rudă pe care autoritățile o aveau în bazele de date destinate persoanelor cu boli psihice grave, a fost prins.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, polițiștii de investigații criminale și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au constatat că cele sesizate se confirmă. Polițiștii au luat primele măsuri, iar la scurt timp, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice”, se precizează într-un comunicat emis de IPJ Argeș. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Polițiștii au luat primele măsuri, iar la scurt timp, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase