Cine este Aurel Bălășoiu, deputatul dat afară din PSD după ce a fost implicat într-un scandal sexual cu minori. A studiat Teologia, e căsătorit și are un băiat care l-a înlocuit în funcția de primar al comunei sale natale

Cine este Aurel Bălășoiu, deputatul dat afară din PSD după ce a fost implicat într-un scandal sexual cu minori. A studiat Teologia, e căsătorit și are un băiat care l-a înlocuit în funcția de primar al comunei sale natale
Deputatul PSD Aurel Bălășoiu / FOTO - Facebook
Publicat: 01/10/2022, 20:04
Actualizat: 02/10/2022, 16:29

Aurel Bălășoiu s-a născut pe 24 februarie 1960, în comuna argeșeană Rociu. A condus localitatea sa natală, ca primar, din 2004 până în 2020, când a devenit deputat din partea PSD, partid care tocmai l-a exclus din rândurile sale în urma unui scandal sexual uriaș. Politicianul e acuzat că a întreținut relații sexuale cu minori.

Este căsătorit și are un băiat. De altfel, fiul său a preluat funcția de primar după ce tatăl său a devenit deputat. Victor Mihai Bălășoiu a câștigat de o manieră categorică alegerile locale parțiale organizate pe 27 iunie 2020, potrivit presei locale din Argeș.

Aurel Bălășoiu (d), alături de fiul său, Victor Mihai Bălășoiu

La ceremonia de învestire au fost prezenți președintele PSD și al Consiliului Județean Argeș Ion Mînzînă, deputații Simona Bucura-Oprescu (secretar executiv al PSD Argeș), Aurel Bălășoiu (nimeni altul decât tatăl său), Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, senatorul Cristina Stocheci, primarii Petre Funie din Slobozia, Mihai Georgescu din Călinești, Dan Stroe din Bradu, primarul ales al comunei Aninoasa – Marius Nicolae Manole, precum și preoți ai parohiilor din comuna Rociu.

Victor Mihai Bălășoiu, învestit în funcția de primar al comunei argeșene Rociu / FOTO – ePitesti.ro

„Mult succes în activitatea de primar al comunei Rociu, Victor Mihai Bălășoiu!”, îi transmite PSD Argeș tânărului edil.

Aurel Bălășoiu a studiat Teologia. Pagina sa de Facebook e plină de fotografii cu implicații religioase

A studiat Drept la Universitatea din București, dar și Teologie, la Universitatea din Pitești. De altfel, contul său de Facebook este plin de fotografii cu el în diverse lăcașe de cult și în multe imagini apare alături de înalte fețe bisericești.

Sâmbătă seară, PSD a anunțat pe contul de Facebook că liderii partidului au decis excluderea deputatului Aurel Bălășoiu din rândurile social-democraților, fără să facă nicio altă referire.

Reporterii Gândul au aflat, însă, ce se ascunde în spatele acestei hotărâri și, mai mult, au intrat și în posesia unor imagini-bombă pe care le-am prezentat în premieră națională. Deputatul PSD este acuzat că a întreținut relații sexuale cu minori.

La scurt timp după această hotărâre-șoc din interiorul PSD, GÂNDUL a discutat cu deputatul Bălășoiu despre acest caz. Citește aici interviul în exclusivitate!

FOTO – Facebook.com/aurel.balasoiu

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase