EXCLUSIV | BOMBĂ ÎN POLITICĂ! E cutremur în PSD! Deputatul Aurel Bălășoiu a fost exclus din partid fiind implicat într-un monstruos caz sexual! FOTO ÎN PREMIERĂ NAȚIONALĂ / UPDATE Declarații exclusive: ”Voi lupta!”

Publicat: 01/10/2022, 18:16
Actualizat: 02/10/2022, 09:17

Luna octombrie începe cu un cutremur în lumea politică. Deputatul PSD Aurel Bălășoiu a fost exclus din partid, iar GÂNDUL are detalii în exclusivitate despre un mega-scandal sexual în care este implicat parlamentarul PSD de Argeș. Sâmbătă seară, PSD a anunțat pe contul de Facebook că liderii partidului au decis excluderea deputatului Aurel Bălășoiu din rândurile social-democraților fără să facă nicio altă referire. Reporterii noștri au aflat însă ce se ascunde în spatele acestei hotărâri și, mai mult, au intrat și în posesia unor imagini-bombă pe care le prezentăm în premieră națională.

UPDATE. Deputatul PSD Aurel Bălășoiu a vorbit ÎN EXCLUSIVITATE cu reporterii GÂNDUL. Acesta neagă că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor: ”Voi merge înainte și voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc! (n.red. – Răspunsul pe care ni l-a dat la întrebarea ”Recunoașteți că ați întreținut relații sexuale cu minori?”)

ȘTIREA INIȚIALĂ. La nivel de conducere de ”rang O” a PSD s-a decis sâmbătă excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu (AFLĂ AICI CINE ESTE!), iar hotărârea a fost anunțată pe contul de Facebook, fără să existe o motivare a acesteia.

Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine.
PSD/ FACEBOOK

Deputatul PSD Aurel Bălășoiu a fost exclus din partid. Motivul acestei decizii!

Imediat, Departamentul de Investigații Speciale al GÂNDUL a intrat în posesia unor informații-bombă. Dar și a unor imagini cutremurătoare.

Surse din lumea politică au mărturisit pentru GÂNDULdeputatul PSD, Aurel Bălășoiu, este implicat într-un scandal sexual monstruos față de care vom reveni PE LARG cu detalii.

Sursele noastre susțin faptul că ramificațiile acestui scandal sexual se întind pană în ”intestinele” bisericii. Nu este exclus ca acest caz să devoaleze o rețea de traficanți care explotează minori în scopuri sexuale.

GÂNDUL vă va ține la curent cu aceste informații și vă pune la dispoziție primele imagini care se află la baza acestui scandal.

 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase