Cine este Elena Tănase, viitoarea SOȚIE a lui Ianis Hagi. Cât costă rochia spectaculoasă cu care iubita fiului ”Regelui” i-a impresionat pe invitați

Cine este Elena Tănase, viitoarea SOȚIE a lui Ianis Hagi. Cât costă rochia spectaculoasă cu care iubita fiului ”Regelui” i-a impresionat pe invitați
Publicat: 25/12/2023, 17:33
Actualizat: 25/12/2023, 18:11

Ianis Hagi și iubita sa, Elena Tănase, au decis să-și amintească pentru totdeauna Crăciunul din 2023. Cei doi îndrăgostiți și-au organizat petrecerea de cununie civilă într-o atmosferă de lux rafinat, la restaurantul Fratelli, din Capitală. Ei și-au primit invitații în ținute care au furat toate privirile – rochia Elenei fiind aleasă din colecția Marchesa, la prețul de listă de peste 8000 de euro. Însă puțini știu cine este Elena, tânăra care i-a răpit inima fiului Regelui fotbalului românesc.

Ianis Hagi (24 de ani) a traversat cel mai greu moment al carierei sale sportive, după cele 13 luni în care a stat pe margine din cauza unei accidentări. Mijlocașul lui Glasgow Rangers a revenit și la echipa națională, în dubla cu Kosovo, 0-0, și cu Elveția, 2-2 și a decis să facă un pas important și pe plan personal.

Cine este Elena Tănase, viitoarea soție a lui Ianis Hagi. Unde a studiat și ce afaceri are tatăl ei

Ianis Hagi și aleasa inimii lui, Elena, își sărbătoresc cununia, alături de familie și prieteni. De la petrecerea cu peste 400 de invitați nu aveau cum să lipsească Gigi Becali, Gică Popescu și părinții Simonei Halep scrie ProSport.

Ianis, care trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste cu Elena Tănase (24 de ani), a făcut pasul cel mare după ce și-a invitat iubita la Paris, în orașul iubirii, pentru a o cere în căsătorie.

Superba șatenă , extrem de emoționată, a spus ”Da!”, astfel că familia Hagi, alături de familia Tănase, a pregătit o nuntă ca în povești.

Elena Tănase a reușit să-i cucerească inima lui Ianis Hagi în primul rând datorită caracterului ei, mai ales că și ea este aromâncă, precum familia ”Regelui”.

A studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, unul dintre cele mai reputate licee din Constanța

Originară din Constanța, Elena a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, unul dintre cele mai reputate licee din județ. Elena Tănase provine dintr-o familie extrem de bogată, tatăl fetei fiind un prosper om de afaceri din orașul natal, cu afaceri în imobiliare și agricultură.

Cei doi tineri sunt foarte fericiți pentru că și părinții lor se înțeleg foarte bine.

Ianis Hagi a fost discret cu privire la viața sa personală până la marele pas.

„Relaţia mea îmi place să fie privată, pentru că aşa îmi place să o am zi de zi. Relaţia noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea.

Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine.

Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit ştii când e”, spunea Ianis Hagi, la Pro Arena, în februarie 2023.

Ianis Hagi și-a făcut timp, vara trecută, și pentru un concediu în Grecia. Mijlocașul a profitat din plin de timpul liber și a mers în Mykonos, unde a petrecut alături de prieteni și de iubita sa.

„Regele”, la papion

De la fastuosul eveniment nu a lipsit Gică Hagi. „Regele” a coborât dintr-un BMW X5, alături de soția și fiica sa, Kira. Sora mai mare a lui Ianis s-a născută pe 27 martie în 1996, la Barcelona, a copilărit în Turcia și este o pasionată de artă.

Gică Hagi a furat toate privirile la petrecerea de logodnă a fiului său. „Regele” a apărut la petrecere îmbrăcat într-un costum de ceremonie de culoare neagră pe care l-a asortat cu un papion.

Ianis Hagi (24 de ani) a organizat prima petrecere pentru logodna cu iubita sa Elena Tănase (tot 24 de ani), într-un cadru restrâns, la Constanța, pe 16 octombrie.

Citește și:

IMAGINI ÎN PREMIERĂ | Ianis Hagi & frumoasa Elena, cununie cu 400 de invitați de Crăciun, cu Gigi Becali, Gică Popescu și părinții Simonei Halep

MOTIVUL pentru care Gică Hagi a plecat mai devreme de la petrecerea de logodnă a fiului său, Ianis. Evenimentul, organizat într-un cadru restrâns

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Veniturile gigantului Microsoft au explodat!