Ciolacu, despre miliardul dat de Cîțu primarilor: Facem plângere penală!

Ciolacu, despre miliardul dat de Cîțu primarilor: Facem plângere penală!
Ciolacu, despre miliardul dat de Cîțu primarilor: Facem plângere penală!
Publicat: 07/10/2021, 10:00

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că prin decizia luată miercuri seară de a scoate un miliard de lei din Fondul de rezervă pentru primării și Consiliile județene, premierul demis Florin Cîțu „și-a plătit funcția” la Congresul PNL.

Ciolacu anunță că va face plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva tuturor demnitarilor implicați în decizia luată de Executiv.

„Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame!  Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR.

Cîțu și-a plătit funcția la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți! Iohannis și Cîțu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale și școli închise!

Așa crede Iohannis că ne pune pe toți cu botul pe labe! Fostul primar al Sibiului a pierdut total contactul cu realitatea, crezând că așa îl va putea ține pe Cîțu, un premier deja mort, în funcție!

Le spun clar: în ciuda tuturor amenițărilor și a deciziilor profund nedrepte ale guvernării lor eșuate, nu vom ceda! Vor primi în schimb ceea ce merită:

1. plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern;

2. atacăm și desființăm hotărârea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă;

3. Cîțu va pleca! De tot!”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Ciolacu anunță că PSD va face plângere penală pentru ABUZ ÎN SERVICIU împotriva tuturor demnitarilor implicați în decizia luată de Guvern și va ataca hotărârea prin care au fost alocați „discreționar” banii către primării din Fondul de rezervă.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase