Clienții unei companii de telefonie mobilă nu mai pot cumpăra roviniete prin SMS. CNAIR anunță când va fi reluat serviciul

Clienții unei companii de telefonie mobilă nu mai pot cumpăra roviniete prin SMS. CNAIR anunță când va fi reluat serviciul
FOTO - ilustrativ
Publicat: 17/02/2021, 16:32
Actualizat: 17/02/2021, 17:07

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță, prin intermediul unui comunicat, că a fost suspendată temporar emiterea prin SMS a rovinietei și peajului pentru clienții unui anumit operator de telefonie mobilă, din cauza unor probleme tehnice.

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din Romania că începand cu data de 17.02.2021, ora 14.00, din cauza unor probleme tehnice, se suspendă temporar emiterea rovinietei și peajului prin intermediul SMS în rețeaua operatorului de telefonie Telekom România”, a anunțat compania.

CNAIR va informa utilizatorii despre realuarea activității, imediat ce problemele tehnice vor fi remediate.

Cum ar putea arăta Autostrada Ploiești-Buzău. CNAIR anunță că macheta drumului este gata!

Reprezentanţii CNAIR au anunţat că macheta sectorului de autostradă Ploieşti-Buzău a fost finalizată de specialiști.

Reprezentanții CNAIR precizează că deciziile finale referitoare la proiect vor fi luate și în funcție de machetă.

Segmentul de autostradă cuprins între Ploiești și Buzău ar urma să aibă aproximativ 63 de kilometri. Lucrările ar urma să înceapă la mijlocul acestui an și va costa peste 12 milioane de lei. De asemenea, segmentul menționat ar urma să fie finalizat în anul 2024.

Începe construcția lotului 1 al Autostrăzii de Centură a Capitalei. CNAIR anunță că a semnat ordinul

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat, luni, că a fost dat ordinul de începere pentru construcția lotului 1 al Autostrăzii de Centură București. Lotul 1 al A0 are o lungime de 16,93 km.

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă, alături de reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), au înmânat ordinul de începere a lucrărilor pentru lotul 1 al Autostrăzii de Centură București. În cadrul vizitei, ministrul a inspectat și lucrările aflate deja în desfășurare pe lotul 2 al A0, acolo unde același constructor turc este mobilizat pe teren, de anul trecut.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase