Clotilde Armand, război total cu cetățenii care au votat-o.“Așa primar penibil? Dă-ți demisia, clătită, și du-te în țara de unde vii!” / “Spală-te pe dinți că miroase tot Sectorul 1. Ți-ai bătut joc de noi!”

Clotilde Armand, război total cu cetățenii care au votat-o.“Așa primar penibil? Dă-ți demisia, clătită, și du-te în țara de unde vii!” / “Spală-te pe dinți că miroase tot Sectorul 1. Ți-ai bătut joc de noi!”
Clotilde Armand, război total cu cetățenii care au votat-o.“Așa primar penibil? Da-ți demisia, clătită, și du-te în țara de unde vii!” / “Spală-te pe dinți că miroase tot Sectorul 1. Ți-ai bătut joc de noi!”
Publicat: 13/12/2020, 19:00
Actualizat: 14/12/2020, 15:14

În aproximativ două luni și jumătate de mandat, Clotilde Armand pare să fi pierdut sprijinul cetățenilor care locuiesc din Sectorul 1. Edilul USR a generat un scandal uriaș, după ce a refuzat să deconteze sumele facturate de operatorul de salubritate. În aceste condiții, sacii de gunoi neridicați pot deveni, curând, adevărate bombe biologice. În tot acest timp, în loc să găsească soluții, primărița dă vina pe fosta administrație, lucru care i-a indignat total pe locuitorii Sectorului 1, care îi cer demisia. GÂNDUL.RO vă prezintă și dovezi de netăgăduit în acest sens.

Gabriela Firea a anunțat, vineri, 11 decembrie, că a găsit o rezolvare la problema gunoaielor care au umplut străzile Sectorului 1, respectiv aprobarea unei hotărâri prin care REBU să se poată ocupa de salubrizare pe străzile din zonă. Ulterior, Clotilde Armand i-a dat replica “îndemnând-o” să vândă diamantele lui Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, pentru a plăti facturile emise de firma Romprest.

Înțeleg că fosta primăriță a Bucureștiului a găsit soluții virtuale pentru criza gunoiului din Sectorul 1. Interesată preocupare mai are stimabila. La fel și fostul edil al Sectorului. Au uitat rapid cei doi cine a administrat orașul până acum câteva luni și cine nu a plătit operatorului de salubrizare facturile. Stimată doamnă, vă propun eu o soluție reală pentru rezolvarea acestei crize în care ne-a adus colegul dvs. de partid. Notați-vă bine: luați urgent diamantele de la dl. Tudorache și plătiți facturile pentru gunoi. E simplu”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Străzile din Sectorul 1 sunt pline cu saci de gunoi neridicați

La scurt timp, locuitorii din Sectorul 1 nu au mai rezistat și au au explodat, pur și simplu, după ce au văzut că actualul edilul caută vinovați în altă parte, în loc să se uite în propria curte și să facă tot posibilul să revolve problema gunoiului. În consecință, primărița a fost, pur și simplu, făcută praf de cetățeni, cei mai mulți numind-o “incompetentă” și solicitându-i demisia de urgență.

Ca o concluzie, în aproximativ două luni și jumătate de mandat, Clotilde Armad pare să fi pierdut susținerea celor care locuiesc în Sectorul 1. Oamenii sunt, pe bună dreptate, indignați de faptul că, în plină pandemie de COVID-19, străzile sunt pline saci de gunoi neridicați de compania de salubritate.

În continuare, GÂNDUL.RO vă prezintă doar o mică parte din mesajele acide la adresa edilului din Sectorul 1, Clotilde Armand. Aceasta este, pur și simplu, desființată de cetățenii furioși și exasperați că trebuie să meargă printre gunoaie.

Reamintim faptul că criza de  salubritate s-a declanșat pe data de 27 noiembrie. Mulți dintre cetățeni îi transmis edilului de la Sectorul 1 că nu ar fi trebuit să procedeze în acest fel, amintindu-i că rolul instituției pe care o conduce este, printre altele, să asigure curățenia, indiferent de litigiile cu fosta administrație.

Potrivit spuselor lui Clotide Armand, s-ar fi descoperit că operatorul de salubritate care ridica gunoiul din Sectorul 1 “a încercat să factureze recent servicii la suprapreț”.

Clotilde Armand, făcută praf de cetățeni!

În replică, Romprest, operatorul de salubritate, susține că nu există dublă facturare, din contră, există suprafețe care nu sunt prinse în contract, dar care sunt curățate. Ca urmare a acestei situații, Clotide Armand refuză să deconteze sumele facturate de operatorul de salubritate, iar acesta a sistat ridicarea gunoiului de pe rază Sectorului 1. Cei mai afectați sunt, de departe, cetățenii, care au răbufnit în mediul on-line. Gunoiul este prezent la tot posul și este depozitat pe trotuar sau pe carosabil.

Doamna nu este bun administrator, nu știe zoologia rozatoarelor. Preferă să sacrifice sănătatea noastră, a cetățenilor. Să demisioneze. A făcut-o și când era consilier la Sectorul 1. Singurul primar bun a fost domnul Andrei Chiliman. Restul,chiar nu contează” – Mihaela L.

Serviciul de colectare este obligatoriu, indiferent cu cine dorește să se judece madame primar. În 30 de ani de la Revoluție, nu a fost nici un primar care să facă mizerii din astea. Că se dau în judecată, e altă treabă, a primariei, nu a noastră. Sunt sigură că dacă era Tudorache nu aveam gunoi pe străzi. Ne amenință nemernicii de la guvernare să păstrăm igiena, distanțarea social, iar sectorul colcăie de gunoaie!!! Poate murim de ciumă, dacă nu de COVID. Rușine Primăriei!!!” – Cristina D.

Demisia, incompetento!” – Vlad R.

Că e vina lui Diamant, a lui Moș Crăciun ori a lui Moș Gerilă, chiar este irelevant! Oamenii vor rezolvarea situației! După aia, poate să meargă Primăria în tribunal și să ceară daune și sfântului Hristos dacă vor! Până acum nu am văzut decât logoree, limbarniță și postări pe face! Poate se gândește că vine „zucărberg” ăla de adună mizeria!?” – Irimie L.

De la Revoluție încoace nu s-a ântâmplat niciodată așa ceva. Să zacă mii de saci de gunoi pe stradă și nimeni să nu facă nimic, pentru că o baragladină vrea să își arate mușchii. Nu te joci cu sănătatea cetățenilor pe orgolii, de s*****ă nemontată! Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă eram în plină vară” – Alina B.

Este trist că în prag de sărbători, în loc să vedem brazi împodobiți vedem gunoaie, răfuieli de conturi. Stimată d-nă primar sunt multe familii care au pierdut pe cineva drag, cred că este momentul să vă respectați promisiunile electorale” – Dana T.

Ce urât din partea dvs., doamnă! Mai aveți de gând să vă bălăcăriți mult? D-aia v-am votat noi? Cred că realizez care va fi rețeta dvs.: mahalageală continuă cu fosta. Mergeți pe principiul ‘moștenirea care nu ne lasă să dam înainte?’ E fumat. Vă rugăm să puneți mâna pe treabă și să terminați cu atitudinea asta de mahala” – Maria D.

Lăsați gargara și ‘arătatul cu degetul’ și veniți cu soluții! Eu ca votant USR (nu în Sectorul 1, dar nu contează) vreau să văd postări cu soluții! M-am săturat de circ politic! Aveți soluții sau nu? Dacă nu aveți, lăsați pe cineva care are… e foarte simplu! Înțelegeți că oamenii vor fapte, nu circ! Am avut circ 30 de ani, ne-a ajuns!!!” – Cezar D.

Ne apucam și noi de treabă, doamnă Armand??!!” – Marian V.

Nu mă încălzește cu nimic textele cu iz politic, vom semna petiția pentru demitere dacă mai ne lăsați mult fără soluții pentru gunoi și căldură” – Virgil D.

“Curățati străzile, că nu suntem în Mozambic. Demisia!!!”

Și mai simplu ar fi să aveți bun simț față de cetățenii din Sectorul 1, să plătiți și să vă bateti ulterior prin tribunale cât doriți. Ura dvs. este mai mare decât binele comun. Vă plâng” – Delia S.

Spală-te pe dinți că miroase tot Sectorul 1. Ți-ai bătut joc de noi” – Florin J.

Ai înțeles prost, madam! Învață limba română ca să înțelegi bine, în loc să plătești consilier pentru a face postări! Te mahalagești de două luni pentru a arunca praf în ochi cetățenilor, tu neavând nimic concret pe agenda de lucru. Îți recomand soluția pentru incompetență: verde de Paris!” – Elena S.

Faceti-vă treburile de gospodar al celui mai frumos și mai bogat sector al orașului. Vă plătesc salariul. Demisionați acum,nu peste doi ani cum ați mai făcut-o. V-am prețuit curajul. Cu comportamentul pe care îl manifestați, este păcat de voturile pe care le-ați primit, dar le irosiți” – Mihaela L.

Nu ne doare nici în cot de frecușurile dvs. cu vechea administrație. Curățati străzile, că nu suntem în Mozambic” – Mihaela V.

Așa primar penibil? Da-ți demisia clătită și du-te în țara de unde vii. Cum e posibil ca statul să permită așa oameni să vina să ne conducă și sa aibă tupeul prost să aibă asemenea declarații? Eu zic să îi plătești din TVA-ul ăla care valora 300 de mii de euro” – Ionuț B.

Ați început foarte rău, dacă veți continua în acest hal, îmi e teamă că o să vă scoată lumea din primărie cu furcile. Eu unul regret nespus că v-am votat. Și regret că l-am votat și pe celălalt habarnaut – Nicușor” – Robert S.

Nesimțito, pune dracului mâna și fă curat în sector, nu mai umbla cu minciuni! Pe timpul lui Tudorache nu s-a întâmplat așa ceva. Nu ți-e rușine escroaco? Vin sărbătorile, ce fac oamenii printre gunoaiele tale?” – Cati C.

Te răzbuni pe locuitorii sectorului 1 pentru că nu ai fost votată!!! Ăsta e adevărul, dar ceea o să te surprindă e că or să te voteze de data asta, pentru scoatere din functie! DEMISIA!!!” – Marian U.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Delia, gafă colosală! S-a aplecat, fusta s-a ridicat şi s-a văzut tot, în ziua mare
FOTO. Cea mai sexy handbalistă, în costum de baie! Brazilianca face ravagii
O femeie a postat fotografia cu mâncarea de la restaurant și s-a trezit cu notă...
Tânără de 28 de ani moartă după ce și-a mărit buzele: L-am implorat pe doctor...
Pe ce a plătit un tânăr 92 de lei la Târgul de Crăciun din București....
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
Renault își ia adio de la DUSTER! Ce se întâmplă cu SUV-ul de la Mioveni?
Apar informații uluitoare în cazul crimei din București! Cum a ucis-o bărbatul de 72 de...
Cât costă o porție de cârnați la Târgul de Crăciun din Piața Constituției! Care sunt...
Cristina Spătar, dată afară din casă chiar de Moș Nicolae, cu tot cu cei doi...
Salariile bugetarilor ar putea creşte în 2024 cu 5%. Profesorii ar putea beneficia de o...
Câţi bani au primit Ada şi Tony Galeş pentru 5 săptămâni la America Express? Salariu...
Sportul care poate fi făcut de TOATĂ LUMEA! Mai mult, întărește și pregătește corpul pentru...
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
Chilipiruri înainte de sărbători. ANAF dă drumul la vânzări
Ce relație au Dorian Popa și Babs după despărțire. Un detaliu i-a dat de gol
BANCUL ZILEI. Două femei se schimbă în vestiar la sala de fitness. Una dintre ele...