CNAIR a desemnat câștigătorul studiului de fezabilitate pentru drumul expres Craiova-Târgu Jiu

CNAIR a desemnat câștigătorul studiului de fezabilitate pentru drumul expres Craiova-Târgu Jiu
CNAIR. S-a semnat contractul pentru proiectarea unui nou drum expres / Sursă Foto: Mediafax Foto
Publicat: 29/12/2020, 18:58
Actualizat: 29/12/2020, 19:40

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat marți, prin intermediul unui comunicat, desemnarea câștigătorului pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție necesare construcției drumului expres Craiova – Târgu Jiu.

Rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Drum Expres Craiova – Târgu Jiu” a fost stabilit în data de 29 decembrie 2020, iar ofertantul desemnat câștigator este Asocierea SC EGIS ROMANIA SA – SC SEARCH CORPORATION SRL cu prețul de 20.247.133,77 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 24 luni de la data de începere a contractului.

„Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, transmite CNAIR.

CNAIR. S-a semnat contractul pentru proiectarea unui nou drum expres

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, în luna mai, semnarea contractului pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru drumul expres Brăila-Tulcea, relatează Mediafax.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, a fost semnat contractul „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Drum Expres Brăila (Jijila) – Tulcea (Cataloi)”.

Contractul a fost semnat cu firma Ingenieria Especializada Obra Civil e Industrial SA. Durata de realizare a contractului, în valoare de 14.159.206,13 lei, fără TVA, este de 24 de luni.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase