Concediu de COȘMAR pentru o româncă într-un hotel de 4 stele din Turcia. Ce i s-a întâmplat în fiecare noapte, după ora 0:00

Concediu de COȘMAR pentru o româncă într-un hotel de 4 stele din Turcia. Ce i s-a întâmplat în fiecare noapte, după ora 0:00
Concediu de coșmar pentru o româncă într-un hotel de 4 stele din Turcia. Ce i s-a întâmplat în fiecare noapte, după ora 0:00
Publicat: 23/06/2023, 08:20

Unele experiențe te fac să te gândești că nu vei mai călători niciodată în străinătate. Așa a pățit și o româncă ce a ales să își petreacă concediul la un hotel de 4 stele din Turcia. A plătit pentru condiții de lux, dar a avut parte de un coșmar.

Femeia și-a spus supărarea pe un forum destinat turiștilor români care optează pentru o vacanță în Turcia.

„Suntem cazați la Rexx Royal din Kusadasi! De două nopți, suntem terorizați pur și simplu, de un grup de tineri din Macedonia.

Sunt cazați pe același etaj cu noi. Vin după ora 12 noaptea în hotel și încep să bată în uși, să țipe, să pună muzică la maxim, să urle pur și simplu, pe hol. Nimeni nu face nimic! Mă refer la personalul hotelului. Doar își cer scuze!

Nu știu ce am putea face…sincer, stau cu frică în cameră!”, scrie românca pe grupul de Facebook.

„Credeți că Turcia e România? Ați nimerit prost!”

Mai multe persoane care au văzut postarea româncei au sărit să ofere sfaturi:

  • „Anunțați recepția, specificați că veți anunța poliția deoarece nu vă simțiți în siguranță. Cereți să vorbiți cu managerul hotelului”
  • „Dacă reclamați la poliție, după aceea să parcați mașina în altă parte, preventiv. Oamenii fără minte sunt orgolioși, animale, în ziua de azi”
  • „Dacă nu pot lua atitudine să vă schimbe camera, este inadmisibil așa ceva”
  • „Credeți că Turcia e România? Ați nimerit prost, au legile lor!”
  • „Recepția poate chema poliția, iar unul dintre dumneavoastră trebuie să meargă la secție și să depună plângere contra celorlalți turiști. Îi ridică imediat la secție. Său cereți agenției să vă schimbe hotelul”.
Concediu de coșmar pentru o româncă într-un hotel de 4 stele din Turcia. Ce i s-a întâmplat în fiecare noapte, după ora 0:00
Concediu de coșmar pentru o româncă într-un hotel de 4 stele din Turcia. Ce i s-a întâmplat în fiecare noapte, după ora 0:00

Câți bani au plătit 3 turiști români pentru un prânz în Grecia, cu tot cu băuturi. Când a venit nota de plată, au crezut că e greșită

Grecia este, și în această vară, una dintre destinațiile preferate de români, plajele curate,  apa clară, de un albastru de vis, mâncarea delicioasă, cazarea care te face să te simți chiar mai bine decât acasă, toate acestea fac, dar și multe altele fac ca mii de români să revină an de an în concediu.

Ba mai mult de atât, unii turiști au parte de experiențe frumoase și fac public acest lucru, pentru ca și alți români să se bucure din plin de vacanță. Recent, pe grupul de Facebook Forum Grecia, un român a scris cât a plăti pentru un prânz de trei persoane!

„Cât cheltuie trei adulți la un prânz în Grecia, cu tot cu băuturi? 20.9 euro. Pe ce? Gyros de porc la farfurie 8 euro, salată grecească 6 euro, un suc 2 euro, o apă 0.5 euro, 3 pita, o bere 2 euro și un sos 0.6 euro. Și da, ne-am săturat. Și nu, nu am mai luat și la pachet, chiar dacă porțiile sunt mari, am reușit să terminăm tot. În Thassos, Limenas”, a scris românul pe rețeaua de socializare.

Vacanță de coșmar pentru o româncă! Ce a putut să pățească femeia cazată la un resort din Grecia

Vacanță de coșmar pentru o româncă! O femeie care a ales să își petreacă zilele libere în Grecia, într-un cunoscut resort din Salonic, a avut parte de o întâmplare extrem de nefericită, iar sejurul său s-a transformat dintr-o vacanță superbă, într-un adevărat coșmar.

Femeia a povestit pe grupul Forum Grecia de pe Facebook întreaga poveste neplăcută, pentru ca alți români să fie mai atenți atunci cînd aleg ca destinație de vacanță Grecia.

Românca a dezvăluit cum un hoț i-a furat din mașina parcată aproape de cazare, în miezul zilei, mai multe lucruri direct din portbagaj. Femeia a reușit să-l filmeze pe unul dintre indivizii care a lăsat-o cu o gaură uriașă în plan financiar.

”Mi-a fost spartă mașina și mi s-au furat lucruri din portbagaj, regiunea resort Sahara. Am reușit să identificăm fața unuia dintre indivizi de pe camera de bord, rog insistent cine recunoaște persoana din poze să raporteze la poliție. Sau poate să-mi scrie mesaj. Mulțumesc”, a fost românca pe pagina Forum Grecia de pe Facebook, unde a primit numeroase comentarii de la oameni. Majoritatea sunt revoltați pentru că se fură și că statul elen nu ia măsuri.

Din păcate, autoritățile din Grecia nu oferă siguranță suficientă străinilor care își petrec concediul pe teritoriul țării sale, mai ales în perioada de vârf. Hoții obișnuiesc să spargă mașinile care au număr de înmatriculare străin.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
SUA încearcă să convingă Rusia și China să nu folosească Inteligența Artificială la armele nucleare